Komarniki proti mrčesu

Objavljeno Avtor: gorecwp Oznaka:

Vedno več nas ima poleti težave z muhami in komarji. Ti dve nadležni mrčesi nas poleti najbolj jezijo, pa če še kako pazimo in zapiramo vrata. Ampak ne moreš poleti imeti vse zaprto, ko pa je zunaj tako lepo. Seveda potem pa se jezimo z mrčesi, ki jih je zadnja leta vedno več. Ampak tega se lahko v stanovanju rešimo, če si nabavimo komarnike. Če še jih nimate poglejte na to stran https://interalta.si/komarniki mogoče jih najdete za svoja okna.

komarniki

Komarniki so postali v nekaterih domov že prava stalnica, saj nas mrčes vedno bolj jezi, posebej zvečer komarji, ki nam brenčijo pri naših ušesih. Z komarniki se tega lahko rešimo, samo odločit se moramo za njih. Najprej se vedno odločimo za poceni mreže, ki jih dobimo danes že povsod. Ampak ni to tisto kar hočemo, se rade odlepijo, pustijo od lepila madeže, pa vsako leto jih moramo menjavati.

Komarniki pa so res nekaj drugega, so bolj trpežni in ne naredijo nam škode na oknih. Dobite različne vrste komarnikov, zato malo poglejte kaj bi bilo za vas najbolj primerno. Tudi cene so zato različne, ampak vsak komarniki se da na montirat na vsako okno. Mogoče je za vas rolo komarnik, ki ga lahko uporabite samo takrat, ko je to potrebno. Enostavna rešitev za vsako stanovanje ali tudi poslovne prostore. Potem so še tukaj drsni komarniki, ti so bolj namenjeni za balkonska vrata ali terase, tudi pa za večja okna. Tudi krilni komarniki so zelo dobri, saj imate vedno lahko odprta okna ter zračite svoje stanovanje. Ali pa fiksni, ki jih namestite in jih ne rabite na koncu sezone mrčesov sneti. Sami se odločite kakšne si boste to poletje nabavili. Še malo imate časa, ker mrčes že prihaja, če bi radi v miru spali, hitro poglejte na spletno stran in jih naročite še danes.