Korito za prtljažnik

Objavljeno Avtor: gorecwp Oznaka:

Danes imamo vsi že avtomobil in vsi se radi vozimo s čistim avtom. Nekaterim to uspeva, drugim spet ne in imamo redno umazan avto. Samo to nečistočo danes lahko vsi hitro odpravimo, saj imamo tepihe po avtih in jih samo strosimo. Nastane pa problem v našem prtljažniku, tam pa se nam rado kaj polije ali raztrosi, če nismo pazljivi. Tudi tam nekateri rešijo težavo s kako kartonasto škatlo, nekateri dajo v avto staro deko in še bi lahko našli stvari. Najlažje pa je korito za prtljažnik, ki nam lahko zelo olajša delo. Izdelana so iz istega materiala, kot naši prtljažniki.

korito za prtljažnik

Zakaj si bi belili glavo z umazanim prtljažnikom, posebej, ko kaj takega prevažamo v njem. Včasih se nam res rado kaj polije, če mogoče nismo pazljivi. In takrat se jezimo, čistimo in sušimo ter čakamo, da se vse posuši. Če pogledate na spletno stran, ki jo lahko najdete zgoraj vidite kako se lahko vso delo olajša. To govorim, ker si lahko nabavite korito za prtljažnik in vse bo lažje. Je iz trpežnega materiala, navadno iz trde gume, ki ima na straneh robove, da se tekočina res ne more razliti po samem prtljažniku. Vse bo ostalo v koritu in vi boste lahko brez težav vse doma počistili.

Morate pa biti previdni katero korito za prtljažnik morate kupiti. Za vsak avto se dobi korito, samo dobro poglejte kateri model avta imate. Vemo, da ima vsak avto drugačen prtljažnik, zato pazite pri nakupu. Če nočete več imeti umazan prtljažnik, si čim prej naročite korito, takšno da bo ustrezalo vašem avtu. Naj bo avto vedno čisti in ne umazan. Ne rabite posebnih čistil, saj je zelo enostavno za čistit. Zelo fajn zadeva za vsak avto oziroma prtljažnik. Ne rabimo več toliko biti v skrbeh, da se nam ne bo kaj polilo ali raztrosilo po avtu.