lamelna pergola

Kakšna je kakovostna samočistilna lamelna pergola?

Objavljeno Avtor: gorecwp Oznaka:

Lamelna pergola slovenskega proizvajalca je izjemno kakovostna. Z njo boste zaščitili tla terase, si omislila garažo za avto ali pa na vrtu naredili prijetne kotiček za druženje in peko hrane, ki ga boste lahko uporabili vse leto. Niso pa vse pergole enako in vedeti morate, kako mora biti izdelana lamelna pergola za celino lai za morje, ker je to različno.  Kakovostna lamelna pergola mora biti narejena iz masivnega lesa lai kovinskega ogrodja, zato da zdrži večje količine snega. Pergola, ki jo priporočamo je tudi samočistilna, je pa edina taka na trgu.

lamelna pergola

Samočistilna lamelna pergola je plod slovenskega proizvajalca, družinskega podjetja, ki je naredilo take lamele, da nimajo ničesar, kar bi zadrževalo umazanijo na strehi, zato se vse odplakne v odtoke ter vam ni treba pergole čistiti, kar je fenomen in unikat na trgu. Splača se vam nabaviti tako pergolo, s katero nimate nobenega dela. Lamele pa lahko po mili volji premikate tako, da pokrijete streho povsem ali pa spustite skoti reže dovolj sonca, kot vam ustreza. Ta pergola je narejena tako, da prepusti kar 70 % sonca, česar druge pergole ne zmorejo.

Pergolo lahko namestite kamorkoli, ob stavbo, jo v stavbo vpnete ali pa je samostojna kot garaža ali vrtna hiška. Na stavbo jo lahko vpnete na vogale ali v kote, z eno ali več stranicami. Tako lahko naredite nadstreške za terase in balkone, ki so lahko odprti, delno zaprti ali povsem zaprti. Zaprete pa lahko s steklom, lesenimi stenami, zidaki lai z zavesami in roletami.

Kakovostna lamelna pergola se lahko premi tudi z razsvetljavo, ponavadi gre za led luči, ki so varčne in dobro svetijo ter se ne segrevajo. Osvetljava je lahko kakršna koli, običajna, šibka, močna ali prirejena za zabave. Lahko jo tudi ozvočite in namestite kamere. Namestite lahko še dvižne rolete lai zavese, da zastrete preglede ali pa sonce.