Povečanje dojk

Objavljeno Avtor: gorecwp Oznaka:

Vedno več mladih deklet ni zadovoljnih s svojim telesom, zato se odločajo za spremembe. Največkrat se odločajo za povečavo prsi, saj nekako mislijo, če imaš večje te prej opazijo. Ampak za moje pojme povečanje dojk ni naj bolj pametna zamisel.

Res je, da vsak lahko dela s svojim telesom kaj mu ustreza. Ampak včasih katera ne naredi vsega prav premišljeno, mogoče vidi svojo prijateljico, da si je to naredila in misli, da si mora tudi sama povečat dojke. Jaz se s povečanjem dojk, kot sem omenila že prej ne strinjam, pač bodi zadovoljen s tem kaj ti je mati narava podarila. Male prsi oziroma dojke so tudi lahko lepe in si z njimi ponosen. Ampak to je samo moje mnenje in ne morem vplivat na druge, čeprav bi sedaj tukaj pisala litanije, kako se ne strinjam.

povečanje dojk

Katera se pač ne strinja s svojo košarico se odpravi najprej na pregled k estetskemu kirurgu. Tam presodijo in ugotovijo, če si ustrezen pacient za povečanje dojk. Ne bodo samo tak nekoga operirali, brez predhodnega pregleda in seveda tudi pogovora. Če se kirurg odloči za povečavo, dobiš ustrezen datum, ko prideš na samo operacijo. Morate vedet, da povečava dojk ni zastonj, ti ne plača zavarovalnica, edino če se gre za bolezen, kot je rak dojk. V celoti morate znesek sami plačat, kar pa tudi ni najbolj poceni, zato pred samim posegom dobro premislite. Večino vstavljajo silikonske vsadke, ki pa so zelo kvalitetni. Pod samo dojko vam naredijo rez, kjer vam nato vstavijo vsadek. To pa zato, da se potem tam naj manj vidi mala brazgotina, ki ostane. Saj moramo vedet, da po vsakem rezu nam sigurno ostane mala brazgotina, ki je vidna celo življenje. Še isti dan lahko greste domov, ampak morate kar lep čas počivat, nič težkega vzdigovat ter se pazit. Če mislite, da res morate si povečat dojke poiščite primernega estetskega kirurga.