Reklamni panoji za vas

Objavljeno Avtor: gorecwp Oznaka:

Reklamni panoji oziroma z tujko jumbo panoji ali billboardi, so pogosto opaženi, ko se vozimo po cesti čez mesta, po avtocesti, bližini nakupovalnih središč, križišču, torej povsod tam, kjer so glavne vpadnice in se dnevno tam giblje večina ljudi, saj je tako tam oglaševanje najbolj učinkovito. Ta izdelava reklamnih panojev nam je sedaj možna pri večih industrijah, kot je naprimer tudi Magma media.

Torej reklamni panoji so nam na voljo v različnih velikostih, oblikah, barvah, motivih… ki so postavljeni na različnih lokacijah po Sloveniji, da bodo vaši oglasi vidni vsem, ki se tisti trenutek nahajajo na lokaciji kjer je vaš reklamni pano postavljen. Na voljo imate billboade (to so jumbo panoji in reklamni panoji ponavadi v velikosti 400x 300cm v mestih pa celo 504x 238cm), mobilne jumbo panoje (v velikosti 400x 300cm) in plakate v velikosti 600x 300cm.

 

Za večjo prepoznavnost vašega podjetja, blagovne znamke, izdelkov, storitev, promocija dogodka, koncerta, prireditev in zabav… so torej reklamni panoji postali hit priljubljenih oblik oglaševanja, saj so ena izmed najbolj opaznih med deljenje informacij. Ker smo med vožnjo vsi sproščeni in neobremenjeni hitro zaznamo dogodke okoli nas, in veliko informacij o storitvah, ki nam nudijo določene industrije opazimo med vožnjo. Za dober oglas pa je potrebno tudi nekaj dobrih idej, ki vam jih lahko pomagajo poiskati strokovnjaki v tem področju. Najbolj opazni reklamni panoji so tisti ki so enostavni in minimalistični z le pomembnimi informacijami, kot so izstopajoče slike in tekst priredbe, znamke… o kateri reklamirate. Tako vam je lahko zagotovljena vidnost oglasa in opaznost oglasnih površin, saj v kratkem času dosežejo velik del populacije, kjer je tudi velik del frekvence ljudi. Cena teh panojev je zelo ugodna. Večino je odvisna od časa oglaševanja in števila panojev, ki ste jih postavili. Cenik pa si lahko ogledate na spletni strani za določena časovna obdobja najema.