Sončna očala kot modna muha

Objavljeno Avtor: gorecwp Oznaka:

Sončna očala so danes nepogrešljiv modni dodatek. Čeprav nam sončna očala pomagajo pri zaščiti pred soncem in UV žarkom, so v zadnjem času postala predvsem modna muha. Le malo žensk in pa tudi moških, ki spremljajo modne smernice poleti zapusti dom brez sončnih očal. Sama si velikokrat pomagam s sončnimi očali pri frizuri, saj mi lasje velikokrat bežijo na oči, tako pa jih imam možnost ujeti z očali. Veliko ljudi ima doma tudi več kot ena sončna očala, za različne priložnosti in različne stile oblačenja. Najraje bi imela toliko sončnih očal, kot imam čevljev, da bi jih lahko skupaj usklajevala. V omarah po vsej verjetnosti najdemo najrazličnejša očala, od nizko cenovnih do dizajnerskih sončnih očal. Res je, da za slednje potrošimo več denarja, vendar pa nam tudi zagotavljajo boljšo zaščito pred UV žarki. Zaščita pred UV žarki je zelo pomembna, saj postajajo vse močnejši in zato rabimo večjo in boljšo zaščito.

Sončna očala

Če hodimo po poletnih festivalih je povsem nesmiselno s seboj vzeti draga sončna očala, saj jih lahko izgubimo, se uničijo ali pa nam jih ukradejo. Zato predlagam več sončnih očal za različne priložnosti in stile. Še vedno pa moramo vedeti za katere priložnosti so sončna očala primerna in za katere ne. To lahko ocenimo sami.

Res je, da z očali znamke Tommy Hilfiger, Guess, Fendi, Dior in podobno vedno dajemo dober vtis na okolico in nas nikoli ne pustijo na cedilu. Dobra sončna očala so tako ključen del naše garderobe in jih nikoli ne smemo pozabiti doma. V kolikor pa smo jih pozabili je vedno dobro imeti rezervo nekje pri roki, morda v torbici, avtu, hlačah. Sama imam dizajnerska sončna očala vedno rada v originalni škatli za očala, saj se tako prepričam, da so vedno na varnem in jih ne morem poškodovati.

V kolikor še nimate svojih očal, se lahko oglasite v optiki Oblak, ker vam bodo z veseljem svetovali.