Tehtnica za dojenčke se lahko izposodi

Objavljeno Avtor: gorecwp Oznaka:

Pričakat dojenčka 9 mesecev je najbolj težko obdobje. Samo v tem času imamo ogromno časa, da vse lepo pripravimo, kar bomo potrebovali, ko dojenček pride domov. Večkrat tudi nakupujemo stvari v sami nosečnosti, ki mogoče niso tako nujne. Ampak kaj si moremo, pač prvič ne veš kaj boš potreboval in si misliš, vse kar vidiš, da nam bo prav prišlo. Ena taka stvar je tudi tehtnica za dojenčke, saj upamo, da nam bo prišla prav. Tehtnica za dojenčka je uporabna, ampak ni tako nujna oprema.

Kot sem že omenila, prvič včasih nabavimo precej nepotrebne opreme. Ampak se s tem ne smemo obremenjevati, saj prvi otrok prinese največ sreče v življenje. Takrat se največ naučimo kaj je nujno in potrebno. Ampak zakaj ne bi tehtnica za dojenčke bila naša oprema oziroma oprema za dojenčka. Tako bomo vedeli vedno koliko tehta, saj tako malo bitje ne moremo tehtati na tehtnicah, kot se tehtamo mi. Ni pa nujno, da jo kupimo, lahko si jo izposodimo za prve mesece, ko nas najbolj skrbi koliko se je naš otrok zredil.

tehtnica za dojenčke

Prvi meseci so najbolj pomembni, da je naš otrok zdrav in se lepo razvija. Tehtnica za dojenčke nam lahko zelo olajša vse to delo in skrb. Doma ga lahko sproti tehtamo in ugotavljamo koliko je pridobil na teži. Tudi v bolnišnici nam dojenčka prve dneve vsak dan tehtajo, zakaj ne bi tega tudi počeli doma. Tehtnica za dojenčke je nujna in ne. Vseeno kako si vzemite ta nakup ali izposojo, glavno da boste vi zadovoljni. Sami presodite kaj boste nabavili in kaj ne. Mogoče boste prvič nabavile malo preveč vsega in boste drugič vsega manj. Poglejte na spletno stran koliko vas stane izposoja in kako zgleda ta tehtnica za dojenčke. So zelo simpatične in zelo priporočljive za naše male kepice, da jih lahko tehtamo prve dni.