Apartmaji Golte

Apartmaji Golte so izbira za vse, ki želite košček raja v objemu narave

Če iščete sprostitev v naravi so apartmaji Golte prava izbira. Več si poglejte https://www.apartmajigolte.com kjer boste dobili vse potrebne informacije. Vsake toliko bi prav vsak potreboval sproščujoč oddih, v kolikor pa je ta v objemu narave pa bo zagotovo sprostitev zagotovljena. Apartmaji Golte so sodobno opremljeni in se nahajajo na odlični lokaciji, ki je hkrati tudi izhodiščna točka za različne izlete, pohode, kolesarjenje pa tudi smučanje in še za veliko drugih aktivnosti.

Apartmaji Golte

Če naštejemo samo nekaj takih obiska vrednih točk je to zagotovo panoramska nihalka, smučišče Golte, ki ni zanimivo samo v zimskem času, pač pa ponuja ogromno možnosti skozi vse leto, ter kar nekaj bližnjih hribov, ki so zanimivi za vse vrste pohodnikov ter raznolika rekreacijska ponudba različnih ponudnikov. V zimskem času vam smučišče ponuja kar 12 km urejenih smučarskih prog. Primerne so tako za klasično smučanje pa tudi za deskanje. Na voljo so vam različni apartmaji Golte.

Izbirate lahko med apartmajem po imenu Cvet planin, ponaša se z dvema spalnicama in raztegljivim kavčem v dnevni sobi. Tako lahko na oddih povabite tudi prijatelje. V kolikor pa ste večja družina pa bo to sploh idealen kraj. Poleg kopalnice ima apartma še dodatno ležišče. Na voljo je tudi balkon s katerega lahko ob skodelici toplega čaja ali kave uživate v čudovitem razgledu. Naslednji med apartmaji Golte nosi ime Planinski biser. Na voljo ima kar pet spalnic in tri kopalnice in je tako zelo primeren za večje skupine prijateljev ali za skupno bivanje razširjene družine. Velika dnevna soba je kot nalašč za večerna druženja. Apartma je vsekakor prostoren in sodobno opremljen. Apartma Planinski raj pa ima dve spalnici, kopalnico, kuhinjo, dnevno sobo ter balkon za uživanje in občudovanje narave. Vsi apartmaji Golte so idealna izbira za kvalitetno preživet čas v naravi, druženja s prijatelji in družino, saj vam ne ponujajo zgolj bivanja pač pa celotno doživetje.