apartmaji-kranjska-gora

Apartmaji Kranjska Gora za prijeten zimski oddih

Kam pobegniti za zimske počitnice kot v pravljično destinacijo in si privoščiti počitek, ki ga nudi apartma Kranjska Gora? Kar nekaj destinacij je v Sloveniji, ki so vredne večdnevnega izleta in ena med njimi je še posebej obiskana Kranjska gora. To je odlična izhodna točka na okoliške Zelence, jezera Jasna, koča v Krnici, Kekčeve dežele in ostalih skritih kotičkov. Apartmaji Kranjska Gora pa so tam za vas, da si odpočijete in prenočite.

Raj za smučarje in nesmučarje

Kranjska Gora je eno bolj znanih slovenskih smučišč, ki ima dolgoletno tradicijo, vsako leto pa tudi gosti tekme svetovnega pokala v alpskem smučanju. Turistična ponudba se je v teh letih še nekoliko obogatila, zato je zdaj Kranjska gora razvito zimsko turistično središče. Če ste smučarji, je ob vznožju razpotegnjenega smučišča možnost dobiti, vse kar smučar potrebuje. Na voljo je izposoja opreme, smučarske šole, številne okrepčevalnice, nastanitvene kapacitete in vse ostalo. Prekrasna okolica pa ponuja neomejene možnosti tudi za ostale aktivnosti tudi za nesmučarje. Od nočnega sankanja na osvetljeni progi do teka na smučeh, drsanje, veliko pridobitev vidijo tudi v nordijskem centru v Planici. Aktivnosti za otroke ne zmanjka, apartmaji Kranjska Gora pa so vam seveda na voljo tako pozimi kot poleti.

Zakaj v Kranjsko goro?

Kranjska Gora se nahaja v Zgornjesavski dolini, na severozahodu Slovenije. Turizmu je namenjen predvsem novi del naselja okoli vaškega jedra Kranjske gore. Slednjega sestavljajo hoteli, počitniška stanovanja, penzioni, trgovsko središče in rekreacijski objekti. Sosednja naselja so znani Gozd Martuljek, Podkoren, Rateče ter dolinama Velika Pišnica in Planica. Predstavljajo enotno turistično območje s skupnimi smučišči, žičnicami, pešpotmi in programi za hojo in tek na smučeh. Apartmaji Kranjska gora poskrbijo za celo družino ter so prava izbira za aktivne počitnice v dvoje ali z otroki. Odlična lokacija apartmajev, ki so ravno prav oddaljeni od smučišča in njihova prostornost nudita pravi odklop in sprostitev. Če ste smučarji začetniki so vam na voljo smučarske šole, sicer pa lahko odkrivate bogato wellness ponudbo in družno odkrivate naravno ter kulturno dediščino Zgornjesavske doline. Je odlično izhodišče za vse poletne ali zimske gorske ture, turne smučarje, gorske kolesarje, alpiniste in smučarje.

Bogata gostinska ponudba, bazeni, otroške igralnice, drsališče, izposojevalnice smučarske in tekaške opreme in smučarske proge primerne za učenje, pa uvrščajo Kranjsko goro kot idilično destinacijo namenjeno družinam.