defibrilator

Defibrilator podjetja Defibtech

Posted on by : gorecwp Tags:

AED oziroma avtomatski zunanji defibrilator ni namenjen strokovnemu medicinskemu osebju, temveč laikom, ki se s temeljnimi postopki oživljanja srečajo le redko. Stopnja preživetja pri srčnem zastoju je odvisna od naših reakcij, zato nam povišan srčni utrip, drhteče roke in živčnost ne delajo velike usluge. Dober AED, ki ga bo brez težav uporabil vsak človek mora biti enostaven za uporabo, hitro dostopen, zanesljiv, lahek za prenos in odporen na padce ter poškodbe.

V današnjem članku bomo predstavili defibrilator podjetja Defibtech, ki je odličen primer enostavnosti in intuitivnosti. V spodnjih vrsticah boste izvedeli, zakaj je najboljši med najboljšimi.

Vrhunska tehnologija

Defibtech Lifeline AED se lahko pohvali z močnim dvofaznim prisekanim eksponentnim valom. Hitro in učinkovito izmeri karakteristike obolele osebe, zato individualno prilagodi trajanje šoka. Oživljanje je v veliko primerih uspešno, brez poškodbe srčne mišice.

Prilagoditev uporabniku

Defibrilator je popolnoma prilagojen laiku, ki se še nikoli ni srečal z zastojem srca. Dizajniran je tako, da ima ročaj za prenašanje, zato ne potrebujemo torbice za nošenje. Le ta namreč močno ovira ter upočasni postopek oživljanja in poškodovancu zmanjša možnosti preživetja. Elektrode so predpriklopljene in takoj dostopne za uporabo, saj AED nima pokrova za odpiranje. Pri oživljanju šteje vsaka sekunda, raziskave pa kažejo, da lahko enostaven in prilagojen defibrilator kot je Defibtech Lifeline AED skrajša čas sprožitve šoka za od 57 do kar 120 sekund.

Dolga življenjska doba

Nobeden konkurenčni defibrilator se ne more pohvaliti s tako edinstvenim in unikatnim konceptom baterijskega paketa. Njegova življenjska doba traja kar do 7 let, skozi celotno obdobje pa je čas polnjenja nižji od 5 sekund, kar je izjemno. Baterija ima zelo visoko kapaciteto šokov in sicer kar do 300.

Delovanje pri izredno nizkih temperaturah

Naprava je odporna na vse vremenske pogoje. Pri temperaturah do -20 stopinj Celzija bo defibrilator zagotovo deloval vsaj eno uro. Tudi v bolj ekstremnih pogojih in sicer do -30 stopinj Celzija lahko pričakujemo vsaj 30 minut defibrilacije. Ostali defibrilatorji, ki jih najdemo na tržišču imajo sicer območje delovanja med 0 in -50 stopinj Celzija, vendar njihov proizvajalec ne zagotavlja delovanja pod 0 stopinj Celzija.

Opremljen s certifikati, ki presegajo vse zastavljene standarde

V vseh državah, kjer so bili postavljeni najvišji in najbolj zahtevni standardi, se je defibrilator podjetja Defibtech odlično izkazal. Pridobil je najpomembnejši FDA certifikat (Food and Drug Administration), ki ga ni uspelo dobiti nobenemu drugemu defibrilatorju v Sloveniji. Zaradi njegove zanesljivosti ga lahko postavimo kamorkoli. Obnesel se bo na javnih mestih, v knjižnicah, bankah, šolah, vrtcih, avtokampih, športnih klubih in drugih ustanovah.

Predstavitev teorije s pomočjo praktičnega prikaza

S pomočjo delavnic, ki so edinstveno zasnovane in trajajo od 90 do 120 minut se bodo laiki naučili temeljnih postopkov oživljanja. Po metodi AHA (American Heart Association) jih izvaja certificiran inštruktor. Predstavil vam bo teorijo in praktični prikaz, ki bo zajemal poskus oživljanja z vadbenim defibrilatorjem. Videli boste stimulacijo različnih scenarijev, zato vas ne bo strah, če se boste s podobno situacijo srečali tudi v resničnem življenju.

S pomočjo praktičnih vaj boste pripravljeni na vse izzive, ki vas čakajo v resničnem svetu.

Izjemna uspešnost oživljanja

Kljub temu, da je AED Defibtech Lifeline pozno vstopil na slovensko tržišče, se je uvrstil v sam vrh po deležu naprav in uspešnosti oživljanja. Odlikuje ga odpornost na zunanje vplive, kompaktnost in enostavno ter hitro delovanje. Ima robustno zasnovo in dober oprijem, poleg tega pa je lahek in samostojen, brez nepotrebnih ovir kot so torbice in pokrovi. Integrirane elektrode se nahajajo v posebnem žepu, zato jih boste enostavno našli. Šok se bo sprožil izjemno hitro, defibrilator pa se polni le 4 sekunde. Navodila vam bo dajal razločen in miren glas v slovenskem jeziku. AED podjetja Defibtech vam bo služil dolgo let, izkazal pa se bo v tudi najhujših vremenskih razmerah. Ne skrbite glede delovanja, naprava se namreč dnevno, tedensko in mesečno avtotestira. Pohvali se tudi s CE, FDA in ISO certifikati, nudi pa vam kar 8 let garancije.

Podjetje Defibtech

V primeru, da še vedno niste prepričani glede nakupa AED Defibtech Lifeline defibrilatorja, si oglejte spletno stran podjetja Defibtech. Tam boste našli vse informacije, ki vam bodo pomagale pri odločitvi. Na vsa vaša vprašanja bodo z veseljem odgovorili strokovnjaki iz podjetja. Dosegljivi so na telefonski številki 031/ 540/ 008 ali 031/540/ 009. Veseli bodo tudi vašega sporočila na elektronski naslov info@defibaed.si ali obiska na naslovu Tomažja vas 44, 8275 Šmarješke Toplice.