fizioterapija

Fizioterapija vam lahko pomaga pri najrazličnejših težavah

Posted on by : Urednik Tags:

Glavoboli, napet vrat, bolečine v križu, bolečine po poškodbah … vse to lahko odpravite s pomočjo fizioterapije. Če ste eden od mnogih, ki večino časa v službi ali doma presedite za računalnikom, opravljate nenaravne gibe ali nepravilno dvigujete težke stvari (lahko tudi otroke) s tal, potem se zagotovo soočate z različnimi bolečinami. Prav bolečine v križu so najpogostejši vzrok, da nekdo obišče fizioterapevta. Drugi najpogostejši vzrok za obisk fizioterapevta pa so najrazličnejše poškodbe pri športu, obrabe in bolezni, kot posledice ponavljajočih nepravilnih gibov (dvigovanje bremen) ali drže (sedenje).

fizioterapija

Kako vam lahko fizioterapija pomaga?

Fizioterapija je medicinska veda, ki pomaga vzpostaviti, ohranja in krepi zdravje posameznika in njegove gibalne sposobnosti. S pomočjo fizioterapije se ohranja ali obnavlja gibljivost sklepov, krepi mišice, sanira posledice športnih in drugih poškodb in kar je najpomembneje lajša bolečine. Cilj vsake fizioterapije, ki jo posameznik prejme, je čim hitrejše okrevanje oz. rehabilitacija, ki je dokazano hitrejša prav zaradi fizioterapije, v primerjavi s samo počitkom. Fizioterapija je tudi zelo pomemben del preventive ter vaj za starejše osebe. Na tem mestu omenimo še, da fizioterapijo lahko izvajajo samo in zgolj usposobljeni fizioterapevti.

Fizioterapija doma

Ker je v javnem zdravstvu težko priti do fizioterapije, zaradi dolgih čakalnih dob, vam podjetje Semos d. o. o. nudi pestro izbiro aparatov, ki jih je mogoče najeti tudi za uporabo doma. Ob najemu aparatov so vam na voljo tudi s strokovnimi nasveti in navodili za izbiro ter uporabo najprimernejšega aparata, glede na težave, ki jih imate. Zato obiščite spletno stran www.semos.si ali pokličite na telefonsko številko 031 726 814 in pomagali vam bodo, da se boste ponovno vrnili v aktivno življenje in se poslovili od bolečin. Če pa želite obiskati fizioterapijo, kjer vam bodo fizioterapevti nudili terapijo s pomočjo Semos aparatov, pa vam tudi povedo, kateri fizioterapevti uporabljajo najnovejšo tehnologijo za fizioterapijo.

Company Reviews

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja