fulfillment center

Kako vam fulfillment center prihrani denar in obdrži stranke

Objavljeno Avtor: gorecwp Oznaka:

Fulfillment center Malaja je podjetje za hrambo in odpošiljanje paketov za vas, da se lahko ukvarjate samo s svojim poslom in vam ni treba pakirati produktov ter se ukvarjati z dostavno službo, prejetimi in nesprejetimi paketi ter podobnim. S tem je kar dosti dela, zato je najbolje, da to prepustite profesionalcem, ki bodo vse naredili tako, da niti opazili ne boste, samo rezultati bodo vidni in sicer dostavljeni paketi. Malaja fulfillment center je eden redkih, ki je pri na specializiran in moderniziran tako, da se lahko poveže z vami in avtomatsko sprejema naročila ter jih dostavlja naprej.

Malaja fulfillment center ima moderno tehnologijo za to, da se poveže z vašo bazo in da naročila, ki dežujejo na vaši spletni strani in trgovini avtomatsko se pokažejo v bazi tega centra. Fulfillment center ima na zalogi v skladišču vaše produkte in jih varno hrani ter sproti pakira, kakor prihajajo naročila. Njihovi sodelavci potem spakirajo produkte v vrečke ali škatle in na palete po potrebi ter jih pošljejo naprej v dostavo.

Paketi bodo dostavljeni že naslednji dan. Neprevzete pakete bodo dobili nazaj in jih hranili, dokler ne sporočite, kaj naredi z njimi. Lahko jih pošljejo še enkrat ali vam jih vrnejo, lahko jih odpakirajo in produkte pošljejo drugi stranki, če so nepoškodovani in originalni embalaži. Vaša naloga je le, da skrbite za kakovost produkta za trženje in marketing, vse ostalo bodo naredili v centru za pakiranje.

Ta fulfillment center ima veliko skladišče, ki je suho in varno ter so vaši produkti povsem varni in lahko čakajo na dostavo. Preden jih zmanjka, vam bodo seveda javil in dostavili jim boste določeno dogovorjeno količino produktov. Tako bodo vaše stranke dobile najhitreje naročilo, vi pa boste na ta način plačali najmanj za pakiranje in dostavo saj, če bi pakirali sami in kupovali vreče, škatle in drug pakirni material ter plačali delavca, bi vas gotovo stalo več. Preverite.