ginekološki pregled

Ginekološki pregled – redna preventiva je pomembna za zdravje ženske

Vsaka ženska bi morala redno in celovito skrbeti za svoj reproduktivni sistem, saj je le ta pomemben del trdnega zdravja. Če potrebujete ginekološki pregled, potem obiščite spletno stran https://www.klinika-omnia.si/ginekolog/. Ginekologija je področje medicine, kjer je z enostavnimi in rednimi pregledi mogoče učinkovito odkriti morebitne zdravstvene spremembe pri ženskah. Zato ne odlašajte in se še danes naročite na pregled.

ginekološki pregled

Preventivni in kurativni ginekološki pregled

V kliniki Omnia v Celju izvajajo tako preventivne in kurativne specialistične ginekološke preglede, preglede nosečnic, ultrazvok ter strokovno svetovanje, pa tudi zdravstveno varstvo žensk na primarnem nivoju v vseh starostnih skupinah. Profesionalna in celostna ginekološka obravnava v kliniki Omnia je kar se le da prijetna. Udobje zagotavlja svetel in navdihujoč ambient, ki je urejen po načelu najvišjih standardih estetike. Tako sprejemnica, kot tudi ordinacija delujeta pomirjujoče in sprostitveno ter vsaki posameznici resnično omogočata, da si v intenzivnem dnevu vzame trenutek zase, medtem ko čaka na ginekološki pregled.

Naročite se na ginekološki pregled

V kliniki Omnia nudijo ultrazvočni pregled žensk, nosečnice in ploda, nudijo tudi specialistični ginekološki pregled, preventivni odvzem PAP brisa ter tudi preventivni pregledi dojk. Poleg vsega naštetega pa nudijo tudi estetske posege na področju ginekologije: pomlajevanje nožnice z laserjem, lasersko zdravljenje stresne inkontinence in labioplastiko. Zato ne glede na to, kakšen ginekološki pregled potrebujete, kontaktirajte kliniko v Celju in se dogovorite za termin, ko boste prišli na pregled. Kontaktirate jih lahko na telefonsko številko 070 500 330 ali 070 879 555. lahko pa jim napišete tudi sporočilo na elektronski naslov info@klinika-omnia.si. Na zastavljena vprašanja o samem pregledu ali na želeni termin, vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem času. Zato ne odlašajte in se še danes naročite na ginekološki pregled. Ne pozabite, da je prav redno spremljanje reproduktivnega sistema ključ do zdravja vsake ženske, še posebej, če želite v kratkem postati mamica.

Company Reviews

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja