klima avtodom

Klima avtodom za vrhunsko bivanje na počitnicah

Posted on by : gorecwp Tags:

Klima avtodom je najboljša rešitev za vroče poletne dni, ko je avtodom na poti po soncu ali nekje stoji. Vrhunsko klimo vam montirajo na Caravan Cooling – SLO in sicer je moderna, majhna, učinkovita ter večnamenska. Ta klima avtodom je lahko klima, ki hladi ali pa je tudi diskretna osvetlitev avtodoma za posebno romantično in čarovno vzdušje na počitnicah. Dejansko vam klima naredi vaš premični prostor, mali dom bolj udoben in bistveno bolj kvaliteten za bivanje.

klima avtodom

Moderna klima avtodom se preprosto upravlja z daljincem. Je na stropu in je zelo majhen zato ne moti nikogar in je neopazen razen, ko zasveti, če jo uporabite kot razsvetljavo. Super je to, da ima nekaj različnih led svetlob, ki jih lahko nastavite in s tem ozaljšate vaš avtodom, da povzročate posebno klimo in vzdušje tudi za dušo in ne samo za telo. Ohlajen avtodom pa vam bo naredil prostor prijazen za bivanje, da se ne boste potili in boste lahko v miru spali.

Kakovostna klima avtodom je narejena v dveh delih in zunanji del je na strehi avtodoma. Take oblike je, da je aerodinamična in ne ovira avtodoma pri vožnji, ker nima upora. Hkrati je tako majhna, da na zavzame dosti prostora, zato imate na strehi lahko prostor že za kaj drugega, na primer za solarni sistem.

Ta klima avtodom je preprosta za uporabo, vendar je zahtevna za montažo, ampak je dobra novica ta, da je v ceno klime všteta že strokovna montaža. Mojstri vam jo bodo vgradili v avtodom ali v prikolico, tako da bo varna. Gre za električne stvari, ki jih mora povezati skupaj mojster ter narediti tako, da je streha avtodoma še vedno dobro izolirana.

Tako boste lahko čisto brez skrbi in še garancijo boste dobili, da bo ta klima dejansko delala določeno časovno obdobje brezhibno, ker je kakovostna, pa zdrži še dosti dlje časa.