Lasersko zdravljenje urinske inkontinence

Lasersko zdravljenje urinske inkontinence

Posted on : by : Urednik

Mnoge ženske se soočajo s težavami urinske inkontinence, stanjem, ki ne vpliva le na vsakdanje udobje in samozavest, ampak lahko resno omejuje tudi družabno in fizično aktivnost.

Kljub temu, da je inkontinenca pogost pojav, mnoge ženske zaradi občutka sramu odlašajo z iskanjem pomoči ali ne vedo, da obstajajo tudi neinvazivne, nežne in učinkovite metode zdravljenja. Med takšne sodi napredno lasersko zdravljenje urinske inkontinence, ki predstavlja revolucijo v obravnavi blage do zmerne stresne urinske inkontinence.

Ta članek je namenjen vsem ženskam, ki iščejo diskretno, varno in hitro rešitev za svoje težave!

Zakaj laser?

Lasersko zdravljenje urinske inkontinence v ginekološki ambulanti poteka z uporabo medicinskega laserja Fotona SP Dynamis in obravnava blago do zmerno stresno inkontinenco, sindrom urogenitalne atrofije in pomlajevanje nožnice.

Postopek vključuje tri terapije v 4 do 6 tedenskih intervalih z letnimi obnovitvenimi terapijami po potrebi. Pred zdravljenjem se izvede posvet pri ginekologu, ki oceni primernost pacientke za ta poseg.

  • IncontiLase® predstavlja neinvazivno in patentirano lasersko terapijo z uporabo Er:YAG laserja, namenjeno zdravljenju blage do zmerne stresne in mešane urinske inkontinence. Ta metoda se osredotoča na neablativno fototermalno stimulacijo za spodbujanje tvorbe novega kolagena v tkivih, ki podpirajo nožnico, sečnico in endopelvično fascijo. Tehnologija “Smooth-mode” deluje tako, da toplotno vpliva na vaginalno tkivo, kar vodi v sintezo novih kolagenskih vlaken, krepi podporo mehurju in obnavlja njegovo normalno funkcijo.

Terapija je varna, enostavna za izvedbo, ne zahteva rezov, šivov, ne povzroča krvavitve in omogoča hitro okrevanje brez potrebe po analgetikih ali antibiotikih. Pacientke za izboljšanje stanja običajno potrebujejo tri terapije.

  • IntimaLase® je inovativna Er:YAG laserska terapija, namenjena fototermičnemu zategovanju vaginalnega kanala brez rezov in invazivnih posegov. Ta metoda je učinkovita, enostavna za izvedbo in varna za pacientke.

Lasersko zdravljenje urinske inkontinence s to terapijo vodi do odebelitve tkiva, zožanja nožnične cevi in obnovljene elastičnosti, kar rezultira v pomlajeni nožnici.

  • RenovaLase® predstavlja neinvazivno lasersko terapijo za obravnavo simptomov vaginalne atrofije, ki se izvaja z neablativnim fototermičnim načinom obdelave vaginalnega kanala. Ta metoda je priznana kot učinkovita, hitra in varna alternativa dolgotrajnemu zdravljenju z estrogenom.

Lasersko zdravljenje urinske inkotinence z RenovaLase® terapijo

  • Je neinvazivno (terapija se izvaja brez ablativnih poškodb).
  • Prekolaserskega segrevanja vaginalnega tkiva se spodbuja angiogeneza, aktivnost fibroblastov in tvorbo novega kolagena.
  • Poveča debelino epitelija, kar vodi do zmanjšanja simptomov vaginalne atrofije, kot so suhost, srbenje, draženje in bolečina pri spolnih odnosih (disparevnija).

Lasersko zdravljenje urinske inkontinence predstavlja prelomno rešitev za številne ženske, ki se soočajo s to intimno težavo. Z uporabo naprednih in neinvazivnih laserskih tehnologij ponuja učinkovito, hitro in varno alternativo tradicionalnim metodam zdravljenja.

Ne odlašajte in se naročite na posvet!

Company Reviews

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja