mini kamp prikolice

Kaj omogočajo mini kamp prikolice?

Mini kamp prikolice so izjemno okretne, lahko se jih vozi in parkira, ne zavzamejo veliko prostora in je strošek tudi majhen. Primerna je za vse, ki bi radi velikokrat počitnikovali v svobodi, ker nudi udobje doma na majhnem prostoru. V njej lahko spi z nekaj domišljije več ljudi, drugače pa je super za dve osebi. Ko iščete zabavne počitnice, so mini kamp prikolice resnično prava izbira. Tudi za shranjevanje ne zahtevajo dosti prostora, pa še za čiščenje so ugodne.

mini kamp prikolice

Mini kamp prikolice so priljubljene, ker v njih lahko spite in ste varni pred vremenskimi vplivi, vseeno pa ste dovolj svobodni in imate dovolj prostora za vaše dnevne aktivnosti in spanje. Nekateri na mini kamp prikolice namestijo tudi baldahin ali šotor, ki se ga postavi v pol ure, pa si tako še podaljšajo bivalni prostor. Tam običajno postavijo kuhinjo, da nimajo pare in vonja v sami prikolici ter da si lahko postavijo mizo in več stolov.

V prikolici imate spalnico, dnevno sobo, prostor za shranjevanje, hladilnik, sadilnik, gretje, klimo, kopalnico in stranišče ter vodo in plin in seveda telekinetic. Če želite, ste lahko kar nekaj časa v naravi, ko pa poidejo zaloge elektrike vode in plina se odpeljete do prve črpalke ali avtokampa in si vse uredite ter napolnite.

Mini kamp prikolice naredijo ljudem sanjske počitnice polne aktivnosti in gibanja. Če vam nekje ni všeč, se lahko odpravite naprej. Pospravite hitro, pripnete prikolico in že dirjate naprej. Te prikolice so okretne in z njimi lahko parkirate in se obračate, tudi na cesti se lepo obnašajo. Če imate avto, ki ni preveč zmogljiv in močan, je ta prikolica bolj idealna zanj, kot velike prikolice.

Vse je odvisno tudi od vašega okusa. Nekateri obožujejo asketski način življenja z minimalno stvarmi, ki jih ne obremenjujejo, drugi pa imajo radi veliko stvari okoli sebe. Vsak ceni drugačne stvari v življenju.