apartmaji piran

Najem apartmaja v Piranu na bone v letu 2021

Ali vas zanimajo ugodni apartmaji v Piranu za najem v sezoni 2021? Vsi, ki še vedno niste izkoristili turističnega bona, ki ga je vsem državljanom Slovenije podarila država, ga boste lahko izkoristili tudi letos, saj je država podaljšala veljavnost le teh. To je odlična novica za vse, ki v zadnjem letu še nismo uspeli izkoristiti omenjenih bonov, tako da bomo lahko le te letos izkoristili za oddih v Sloveniji. Slovenija ponuja vsem zelo veliko lepih krajev, ki jih lahko obiščemo. Morda ste nekateri bolj navajeni dopust preživljati nekje v tujini in se vam morda zdi kar malo čudno, da bi sedaj spremenili vašo “rutino” in dopust raje preživeli v Sloveniji, toda tudi to je za poizkusiti, saj verjamemo, da ne boste razočarani. V nadaljevanju tega prispevka bomo našteli nekaj razlogov zakaj bi vam predlagali, da turistične bone izkoristite v poletnih mesecih kar na slovenski obali oz. natančneje v Piranu.

1.) Piran je eno najbolj romantičnih slovenskih mest

Imate radi romantiko? Imate radi mesta, ki ohranjajo svoj tradicionalni videz? Imate radi mesta, kjer se boste počutili, kot da se je čas ustavil? Potem bo Piran zagotovo dobra izbira za vas. Piran velja za enega najbolj romantičnih mest v Sloveniji, zato si ga je vredno vsaj enkrat ogledati. Lahko se v Piran odpravite na izlet za en dan, lahko pa si tudi najamete prenočišče in tu preživite krajši ali daljši oddih. Apartmaji Piran so izjemno dobra odločitev, saj se jih lahko najame po ugodni ceni, ponujajo pa vam vse, kar boste potrebovali za prijetno in udobno bivanje. Piran vsako leto obišče veliko Slovencev, kot tudi tujih turistov, količina nastanitev pa je seveda omejena (še posebej apartmaji). To pa pomeni, da ni potrebno predolgo čakati in premlevati odločitev, ali se boste odpravili na oddih v Piran ali ne, saj boste lahko v tem primeru ostali brez proste nastanitve.

2.) Piran se nahaja na odlični lokaciji

Lokacija, na kateri se nahaja Piran je izjemna. Že Piran kot tak vam lahko zaradi tega ponudi zelo veliko lepega. Lahko boste uživali na eni izmed lepo urejenih plaž, lahko se boste sprehajali ob morju po zelo dolgi in lepo urejeni promenadi, prav tako pa boste lahko iz svojega apartmaja najverjetneje uživali v lepem razgledu na morje. Jadransko morje je zelo priljubljeno in pogled nanj je prav pomirjujoč. Če ste ljubitelji morja, boste tu skoraj zagotovo uživali.

piran tartinijev trg

Lokacija Pirana pa ni dobra samo zato, ker sam po sebi svojim obiskovalcem veliko ponuja, pač pa je lokacija dobra tudi zato, ker imate iz Pirana le nekaj minut vožnje do številnih drugih mestec in krajec, kjer boste lahko raziskovali zanimivosti. Iz Pirana se namreč lahko odpravite do Portoroža, ki res ni daleč stran, prav tako se boste lahko odpravili do Strunjana, Izole, Fiese in številnih drugih znanih krajev. Slovenska obala zares ponuja veliko, zato bo lahko vaš oddih zelo zanimiv, barvit in zapolnjen s številnimi aktivnostmi v kolikor vam bo to ustrezalo.

3.) Ogled obzidja z odličnim razgledom

Ko oz. če se boste odpravili v Piran vam vsekakor polagamo na srce, da se odpravite oz. povzpnete tudi na obzidje nad samim mestom, ki ponuja odličen razgled na cel Piran in Jadransko morje. Vstop na obzidje žal ni nič več brezplačen, toda vstopnina zares ni visoka, zato vam svetujemo, da se odločite za to “investicijo” saj verjamemo, da vam ne bo žal. Piran si boste na takšen način povsem drugače vtisnili v spomin, saj je iz omenjenega obzidja presprektiva na samo mesto precej drugačna – prav romantična in očarljiva.