nastanitve Bohinj

Nastanitve Bohinj v objemu narave

Objavljeno Avtor: gorecwp Oznaka:

Bohinj je odličen kraj za preživljanje prostega časa, izleta ali celo dopusta. Če razmišljate, da bi tu preživeli svoje počitnice, potem vam svetujemo, da se odločite za nastanitve Bohinj (https://alpik.si/sladko-spanje/hiske-alpik/). Svoj zaslužen oddih boste tako preživeli v objemu neokrnjene narave, pod mogočnimi Julijskimi Alpami. V prijetno urejenih hiškah tipično alpskega izgleda, ki jih ponujajo nastanitve Bohinj, boste doživeli čisto novo izkušnjo bivanja.

Presenečeni boste, s kakšno lahkoto boste v Deželi zlatoroga zbistrili svoje misli. Tu se namreč čas za trenutek ustavi, kar vam omogoča, da si dodobra napolnete baterije. Tako se boste napolnjeni s svežo energijo vrnili nazaj v vsakdanje življenje in se polni elana podali novim izzivom naproti.

Tradicija, prepletena s sodobnostjo

Nastanitve Bohinj, ki se ponašajo z lično urejenimi apartmajskimi hiškami in dvema pristnima gorskima kočama, svojim obiskovalcem pričarajo pravo alpsko pravljico. Hišice, narejene iz mogočnega kamna in spoštovanega lesa, zaradi svojega tradicionalnega videza oddajajo nadvse prijetne vibracije in občutek domačnosti.

Že hiter pogled v notranjost apartmajskih hišk pa razkrije sodobno zasnovano bivalno in tehnološko opremo. Ker pri podjetju ALPIK cenijo tradicijo, so tudi pri pohištvu sledili klasičnemu alpskemu slogu in uporabljali naravne materiale. Tako vas bo ob vstopu v apartma pozdravil nadvse prijeten vonj lesa, vaše oči pa se bodo lahko odpočile na lepem in funkcionalno izdelanem pohištvu.

Apartmaji pa so v popolnosti prilagojeni modernemu človeku. Tako si boste lahko ob večeru ogledali najljubši film ali brezskrbno brskali po svojem telefonu. Poleg hitrega brezžičnega interneta, polno opremljene kuhinje in ostalih uporabnih pripomočkov, pa vas v hiškah čaka dobra mera bohinjske topline in gostoljubja. Prijazno osebje vam vsako jutro pripravi tradicionalni bohinjski zajtrk, ki je prilagojen željam posamezne stranke. Tako se boste počutili zares sprejete in dobrodošle. Popolna sprostitev pa je tista ključna, ki vam bo pomagala pri odklopu. Ta je namreč nujno potreben, če se želite domov vrniti spočiti in polni energije.