Velenjsko jezero

Velenjsko jezero se nahaja v bližini sodobno opremljenih apartmajev

Bližajo se krompirjeve počitnice in starši verjetno že mrzlično razmišljajo, kako bi svojim otrokom popestrili teden, ko bodo prosti vseh šolskih obveznosti. Seveda obstaja kopica dnevnih dejavnosti, kamor lahko svoje otroke vpišete, od delavnic, varstva itd., a pri tem boste z otroki preživeli bolj malo časa. Kaj če bi se raje cela družina odpravila na krajši oddih in sprostitev? Kam, se sprašujete? Na Velenjsko jezero! Namestitve ob Velenjskem jezeru vam ponujajo kombinacijo tradicionalnega in modernega sloga in omogočajo, da uživate v neposrednem stiku z neokrnjeno naravo.

Zakaj krompirjeve počitnice preživeti prav v bližini Velenjskega jezera?

Razlogov za to je več, nedvomno pa je eden izmed pomembnejših razlogov ta, da boste bivali v prijetnem okolju, ki ga ponuja tamkajšnja lega. Čeprav so temperature jezera v tem letnem času (pre)nizke in se bodo vanj podali le najbolj pogumni, pa Velenjsko jezero in njegova okolica ponujata še veliko drugih aktivnosti. Na jezeru na primer lahko ribarite. Lahko se odpravite na kolesarjenje po čudovitih okoliških poteh in tako skrbite za svojo kondicijo in dobro počutje. Lahko se podate na Velenjski grad, kjer bodo predvsem otroci navdušeni nad skrivnostnimi zgodbami, ki so se odvijale na tem zgodovinskem mestu, vi pa boste lahko uživali v prekrasnih panoramskih razgledih. Dan lahko preživite tudi v samem centru Velenja, saj mesto samo ponuja kar nekaj zanimivih točk za vsakogar. Tudi bližnja Savinjska dolina in Golte ponujata različne rekreativne možnosti za kvalitetno preživete družinske dni. Če pa ste bolj ležerni in bi radi teh nekaj dni dopusta le uživali v miru in tišini, potem lahko ta čas kvalitetno preživite tudi v apartmajih v bližini Velenjskega jezera, ki vas ne bodo pustili ravnodušnih.

Razkošje in udobje

Velenjsko jezero je priljubljena turistična točka skozi vse leto, in zato so apartmaji v bližini več kot dobrodošla ponudba. V njih se boste počutili udobno in sproščeno, saj so opremljeni z vsem, kar sodoben človek potrebuje. Nahajajo se nekje med mestom in naravo, zato predstavljajo odlično namestitev tako za tiste, ki uživajo v mestnem vrvežu kot tudi za tiste, ki imajo raje malo miru in uživajo v naravi. V apartmajih ste sam svoj gospodar in ker niste vezani na hotelske ure zajtrka, kosila in večerje, si lahko po lastnih željah načrtujete dan, pripravljate obroke po vašem okusu in se povsem sprostite. Otroci bodo imeli več prostora za igranje, tekanje in druge aktivnosti, vi pa jih boste pri tem lahko opazovali iz udobja terase, ki jo ponuja apartma. Medtem si privoščite še skodelico omamne kave in kos peciva in dan bo popoln! Vas je že zamikalo, da pridete k nam, kajne?

Velenjsko jezero
Vsi apartmaji združujejo tradicionalno s sodobnim.

Vsi apartmaji, ki vam jih danes predstavljamo, združujejo tradicionalno s sodobnim. Narejeni so v tradicionalnem, tj. lesenem stilu, v notranjosti pa se ponašajo z moderno opremo in dovršenim dizajnom. Na voljo so tako za družine kot za večje družbe, zato lahko na dopust povabite še sestro, brata ali druge prijatelje z družinami in skupaj preživite čudovit teden. To je odličen način, da se med seboj še bolj povežete, saj ob obilici dela in hitrem tempu življenja včasih niti nimamo časa, da bi se res posvetili drug drugemu in negovali družinske odnose.

Apartmaji v bližini Velenjskega jezera

Apartma DREN ima eno zakonsko in dve enojni postelji, možno pa je tudi dodatno ležišče na raztegljivem kavču. Kuhinja je opremljena z najrazličnejšimi pripomočki, dnevni prostor nudi krasen razgled na okolico, v svežem zraku pa lahko uživate tudi na terasi, ki je opremljena z ležalniki. Velenjsko jezero in druge znamenitost so le korak stran, zato boste dan lahko v polnosti izkoristili. Skupaj z apartmajem dobite tudi dnevne karte za Terme Topolšica, kjer bodo otroci navdušeno čofotali, vi pa se boste sprostili v savnah in jacuzzijih. Tudi apartma HORTENZIJA je podobno zasnovan kot apartma DREN, le da lahko sprejeme večjo družbo (do 10 oseb). Idealen je za druženje s širšo družino, saj bo v njem vsak našel kotiček zase, skupno druženje pa lahko naredite na balkonu ali terasi. Tudi v ta apartma so vključene dnevne karte za terme.

Velenjsko jezero
Ste že rezervirali svoj apartma?

Velenjsko jezero lahko obiščete tudi, če ste nastanjeni v apartmaju PLANINSKI RAJ. Ta sprejme štiričlansko družino, pare ali najboljše prijatelje. Je sodobno opremljen in ponuja krasen razgled na naravo. Rezervirate ga lahko v vsakem letnem času, saj se nahaja v bližini smučišča Golte. Tako bodo na račun prišli tudi vsi ljubitelji smučanja. Za malo večjo skupino je primeren apartma CVET PLANIN, ki sprejme šest ljudi. Apartma PLANINSKI BISER ponuja udobje 13 osebam, ki si želijo najti malo sprostitve, se prepustiti razkošju, odkrivati lepote okolice in se (v zimskem času) spustiti po belih strminah.

Velenjsko jezero je priljubljena izletniška točka mnogih turistov. V njegovi bližini najdete kar nekaj apartmajev, ki vam ponujajo udobje in razkošje obenem. Rezervirajte svoj apartma še danes in si dovolite malo oddiha od napornega vsakdana!