pleskar

Trgovina Pleskar vam nudi marsikaj

Objavljeno Avtor: gorecwp Oznaka:

Trgovina Pleskar vam nudi marsikaj. Pri njih kot vam ime že pove lahko kupite kakšne barve. Le te so lahko namenjene za fasade ali pa za notranje stene. Prav tako vam pa nudijo še veliko več in njihovo trgovino se zagotovo splača obiskati. Na trgu so že dlje časa in postajajo vedno bolj znani. Je pa to družinsko podjetje in najprej se je njihovo podjetje osredotočalo samo na barve, danes pa kot sem rekla da prodajajo še marsikaj drugega, tudi gradbeni material. Si pa lahko ponudbo trgovine pogledate tudi na spletni strani: http://www.pleskar.eu/.

pleskar

Je pa tudi tako, da si v trgovini Pleskar želi postati še uspešnejši. Seveda je to možno, ampak je tudi vse odvisno od strank. Moramo začeti podpirati tudi slovenska podjetja in to je le eno izmed mnogih. Ker pa tudi vi vedno potrebujete nekaj kvalitetnega pa boste to zagotovo dobili, če kupite njihove izdelke. Zagotavljam vam, da bo fasada z njihovo barvo izgledala res lepo in bo še tako dolga leta. Prav tako pa na primer imajo tudi kvalitetne pelete za kurjenje. Tudi tukaj se lahko ugotovi razlika od ostalih vrst peletov. Ravno zato podprite njihovo trgovino oziroma podjetje in ne boste razočarani. Pleskar trgovina vam nudi marsikaj in vse je kvalitetno in temu je potem primerna tudi sama cena.

Se pa Pleskar nahaja v Trebnjem. Delovni čas si lahko ogledate kar na zgornji povezava, kjer pa najdete tudi vse ostalo kar vas bo zanimalo. Lahko jih tudi kaj vprašate, saj imajo tudi javno vidne kontaktne podatke. Tako ste lahko takoj v stiku z njimi, pa čeprav preko telefona ali pa potem e-pošte. Obiščite jih tudi vi, včasih imajo tudi kakšne akcije in boste tako marsikaj dobili po lepi znižani ceni. Tako lahko tudi kaj sami prihranite. Pleskar je trgovina, ki vam ne bo žal, da ste jih obiskali in kaj kupili od njih.