alu vrata

Nova alu vrata po vaših željah

Objavljeno Avtor: gorecwp Oznaka:

Ali morda iščete nova vrata? Pri Cugelj vam izdelajo alu vrata po vaših merah.

Vhodna vrata predstavljajo prvi vtis vašega doma. Pomembno je, da imajo varnostno in energijsko zaščito, morajo pa biti tudi estetskega izgleda. Omogočajo različne možnosti proizvodnje, lahko so različnih barv, oblike in dekorja. Imate tudi ogromno izbiro ročajev za vhodna alu vrata, možna pa je tudi izdelava pa meri. Izdelana so v lastni proizvodnji in ustrezajo energetskim in tudi varnostnim standardom.

Zunanja podoba, ki jo imajo vhodna vrata vas lahko privlači že od daleč, od blizu pa je pomembno, da ima dovršene tudi detajle, zato morajo biti vrhunsko izdelana. Spadajo tudi v sam vrh v obstojnosti, znana so po dolgi življenjski dobi, stabilnosti in trpežnosti.

Izdelana so iz aluminija. Ta se zelo pogosto uporablja pri sodobnih gradnjah, saj je zelo privlačen na pogled in da hiši moderen in estetski izgled. Znana so po svoji trdnosti, odpornosti na zunanje vremenske razmere in obstojnosti, zato je zanje vredno odšteti nekoliko več denarja. Vključujejo tudi zvočno izolacijo, trojno tesnjenje in zasteklitev, imajo pa tudi vmesni sloj namenjen izolaciji. So izjemno trpežna in bodo še vedno izgledala kot nova tudi po desetletju uporabe.

Alu vrata so primerna tudi za tiste, ki si želijo varnosti pred požari in vlomilci. To zagotovijo, ker je aluminij energetsko učinkovit in trden. K varnosti lahko pripomore tudi dodatna oprema. Lahko se odločite za drugačno možnost odpiranja vrat in kompaktnejšo zasteklitev. Izdelana so tudi po ekoloških standardih saj so v celoti razgradljiva in primerna za recikliranje. Nudijo stabilnost in najvišjo mero kakovosti. Lahko so izdelana po prilagodljivi širini in višini, vi pa lahko določite tudi smer odpiranja in zapiranja, kar pomeni, da so vsaka vrata unikaten izdelek.

Ker so alu vrata individualno prilagodljiva po željah, tako zadovoljijo okus vsakega posameznika, ki se lahko odloči za izbiro čisto po svojih željah. Izdelana so lahko v različnih slogih in oblikah. Izbirate lahko med klasičnim, trendovskim ali premium dizajnom, vsak je specializiran za karakteristike pasivnih hiš. Lahko se odločite za različne osvetlitve, ki bodo krasila vaša vrata vsakič, ko boste stopili skoznje.

Izdelajte si varna in estetska vrata, čisto po vašem okusu!