apartmaji golte

Apartmaji Golte na čudoviti lokaciji

Objavljeno Avtor: gorecwp Oznaka:

Včasih se je dobro odločit, da damo malo možgane na off in se odločimo za mali dopust. Apartmaji Golte so zelo primerni za kratek ali daljši oddih za celotno družino ali razvajanje v dvoje. Mogoče nam samo Golte ni tako vsem poznano, verjamem, da jih kar nekaj ne ve kje se ta čudovit kraj sploh nahaja. Če vemo kje je Savinjska dolina nam je že vsem bolj znana lokacija, so pa apartmaji Golte v samem krajinskem parku Golte. Tu je odlična lokacija za poletne in zimske radosti, za mlade in starejše, prav tako zelo primerna lokacija za celotno družino.

Zakaj bi vedno samo obiskovali znano Gorenjsko, če pa imamo v Sloveniji ogromno čudovitih krajev ter apartmajev. Seveda, če hočemo v katerem kraju dalj časa raziskovati je najboljša rešitev, da poiščemo en čudovit apartma. Danes lahko to tudi storite na prelepi lokaciji Golte, kjer vam ponujajo dva čudovita apartmaja. Apartmaji Golte vas bodo očarali, saj so res nekaj posebnega, na čudoviti lokaciji. Do sem se lahko pripeljete kar z avtom, kjer vas pričakuje tudi parkirišče. Pa da se malo bolj posvetimo samem apartmaju, da vidite kaj vam vse ponuja za prelep oddih.

Apartmaji Golte vam ponujajo dva čudovita apartmaja za 4 osebe. Pomeni, da si tukaj lahko poišče prenočišče čudovita družina, kjer se bodo prepustili prelepi naravi. Samo ceno apartmaja najdete na spletni strani. Apartmaji Golte vam ponujajo tudi kuhinjo, da si pripravite kakšen topel obrok, prav tako imate v apartmaju jedilnico, kopalnico, stranišče in seveda sobe za prespati. Poleg osnovnih prostorov še imate dodaten prostor za smuči za vse tiste, ki boste prišli v zimskem času se smučat. Saj imate v bližini čudovito smučišče za male in velike. Zaenkrat turističnih bonov ne sprejemajo, lahko pa se dogovorite za hišne ljubljenčke. Če bi se radi malo razvajali, hitro pošljite povpraševanje o prostem terminu in se odpravite na Golet.