dermaestetik

Dermaestetik je program, ki vam omogoča, da celostno spoznate kožo in njeno delovanje

Posted on by : gorecwp Tags:

Ste se od nekdaj zanimali za to, kako deluje vaša koža, kako jo negovati, da bo čim lepša, čim bolj prožna, napeta in da boste izgledali mladostni? Za to ne rabite kupovati dragih krem ali drugih kozmetičnih pripravkov, ki dostikrat vsebujejo škodljive in koži neprijazne stvari – raje se udeležite tečaja dermaestetik in po koncu tečaja boste sami vedeli vse o negi kože, pomagali pa boste lahko tudi drugim, ki se soočajo s težavami s kožo. Kliknite na Aikon Academy in si poglejte razpoložljive termine za tečaj.

Koža je naš največji organ, hkrati pa je tudi najbolj izpostavljen različnim dejavnikom. Pozimi piha mrzel veter in dela našo kožo suho, poleti sije močno sonce in povzroča, da naša koža porjavi, kar tudi ni najboljše za kožo … Skratka, ves čas smo izpostavljeni takšnim in drugačnim vplivom in koža mora biti na vse to dobro pripravljena. Kljub temu pa ima kar nekaj ljudi težave s kožo in v tem primeru pride prav program dermaestetik, kjer se naučite probleme kože obravnavati celostno. Tu namreč spoznate strukturo kože, mehanizme njenega delovanja in povezavo s telesom. Vso to znanje lahko dobite tudi vi, le prijaviti se morate na tečaj dermaestetika. Po zaključku usposabljanja boste lahko sami izvajali napredno kozmetično terapijo, učinkovito reševali probleme s kožo, dosegali boljše rezultate, povečali svoj ugled in bili korak pred konkurenco, nadgradili svojo ponudbo in pridobili zelo uporabne kompetence za svoje delo.

Program dermaestetik je torej namenjen vsem, ki želijo razširiti svoje znanje s področja nege kože in svojim strankam ponuditi le najboljšo obravnavo. Program je strokovno zasnovan, vključuje pa sedem celodnevnih predavanj, gradiva za vsa predavanja, posvet s strokovnjaki akademije, paket dobrodošlice, naziv dermaestetik, podelitev diplome, vpis v register dermaestetikov in podporo pri nadaljnjem delu in promociji.

Kaj torej še čakate – vpišite se v ta izvrsten program, izpopolnite svoje znanje in verjemite, da boste kmalu postali bolj uspešni pri svojem delu, stranke pa se bodo k vam z veseljem vračale.