električni mopedi

Električni mopedi sodobnega časa

Objavljeno Avtor: gorecwp Oznaka:

Električna mobilnost je naša prihodnost, kot odlično prevozno sredstvo pa se izkažejo sodobno oblikovani električni mopedi. Glavno vprašanje 21. stoletja, ki ga znanstveniki poskušajo razrešiti je, kako mobilnost z različnimi prevoznimi sredstvi čim bolj približati doktrini varovanja okolja. E-mobilnost tako združuje najrazličnejša inovativna prevozna sredstva. Med njimi pa ravno električni mopedi omogočajo, da hitro pridete na svoj cilj. Brez večjih posledic na okolje, v katerem živite. Če si tudi vi želite voziti funkcionalno in zdravo, potem se obrnite na Tromox Slovenija. So ekskluzivni uvozniki električnih motorjev, ki so kot kvalitetni in pametni e skuterji vrhunski produkt svetovno znanega proizvajalca Tromox.

Nova energija na cesti

Gonilna sila tega odličnega prevoznega sredstva je vrhunski električni motor, s pomočjo katerega boste razdalje premagovali neverjetno hitro in brez naporov. Vsi električni mopedi Tromox se ponašajo z odličnimi specifikacijami. Ker pa želijo zadovoljiti najrazličnejšim profilom strank, so razvili številne modele. Tako se bo v njihovi pestri ponudbi zagotovo našel točno tak električni moped, kot ste si ga že od nekdaj želeli.

Električni mopedi, ki jih izdeluje to vodilno podjetje za e-mobilnost, so v popolnosti prilagojeni strankinim željam in potrebam. Zagotovo pa vas bo poleg uporabnosti, razveselila tudi odlična novica o vse bolj dostopni ceni. Če so še nekaj let nazaj električna prevozna sredstva veljala za luksuz, ki si ga ne more privoščiti vsak, temu danes ni več tako. Gre namreč za okolju prijazno vozilo, zato lahko ob nakupu električnega motorja pridobite tudi subvencijo Eko sklada.

Kako torej do sanjskega električnega mopeda po ugodni ceni? Postopek pridobitve subvencije je dokaj preprost, začne pa se z nakupom ter registracijo električnega vozila. Nato sledi oddaja vloge in po približno treh mesecih lastnik prejme odločbo o sofinanciranju. V roku nadaljnjih dveh mesecev pa že lahko pričakujete nakazilo s strani Eko sklada. Če se že dalj časa odločate o nakupu električnega mopeda, potem vas bo ta odlična rešitev zagotovo tudi dokončno prepričala.