jutranja halja

Moderna jutranja halja za urejena jutra

Če tudi vi sodite v skupino ljudi, ki tudi zjutraj želijo izgledati urejeno, potem je moderna jutranja halja prava izbira za vas. Jutranja halja je oblačilo, primerno tako za moške kot ženske, mlade in malo manj mlade. Če je še včasih halja služila predvsem uporabi po tuširanju, pa je danes njena vloga tudi estetska in dekorativna – nič ni lepšega, kot zapeljivo spodnje perilo v kombinaciji z elegantno jutranjo haljo. Izbirate lahko med različnimi materiali, barvami in kroji – jutranja halja je oblačilo, ki se popolnoma prilagodi vam in vašim željam.

Oblačilo številnih funkcij

Jutranja halja je v prvi vrsti zelo praktično oblačilo, saj vam omogoča, da se z njo ogrnete po tuširanju in tako zelo hitro osušite. Če kupujete jutranjo halijo ravno z namenom te priročne funkcije, potem izberite tako, ki je narejena iz vpojnega frotirja. Gre namreč za hitro vpojen material, s katerim se boste zelo hitro posušili. Frotir je zelo trpežna in kvalitetna tkanina, ki odlično kljubuje visokim temperaturam med pranjem v pralnem stroju. Zato je idealna za uporabo v kopalnici, kjer je vzdrževanje higiene z večkratnim pranjem nujno potrebno.

Za vse ljubitelje elegance, estetskega spodnjega perila in vročih romantičnih večerov pa je kot nalašč jutranja halja iz satena. Saten je namreč material, ki se ne mečka in je nekoliko hladnejši. Priljubljen je predvsem zato, ker gre za zelo dobro imitacijo svile, ki pa je seveda veliko cenejša in tako primerna za vsak žep. Satenaste jutranjke so na voljo v najrazličnejših barvah, izberete pa lahko tudi tako z vzorci.

Če pa se gibljete nekje med zgoraj opisanima scenarijema in prisegate na elegantno praktičnost, potem je halja iz viskoze ali bombaža idealna izbira za vas. Takšna halja se iz jutranje lahko hitro pretvori v dnevno, saj ponuja možnost odlične modne kombinacije z ostalimi oblačili, na primer jeansom.

Ne glede na to, za kakšen namen izbirate jutranjo haljo, se odločite za kakovostne materiale. Po tuširanju se zavijte v toplo in mehko jutranjko iz kvalitetnega frotirja ali pa presenetite partnerja z romantičnim večerom in vrhunsko satenasto haljo. Obiščite spletno stran Pižame.si in izberite idealno jutranjko zase ali pa prijateljici kupite odlično božično darilo.