Kombinirana parna pečica

Kombinirana parna pečicanova definicija popolnosti

Izkusite okuse vrhunskih kuharskih mojstrov kar na vašem domu. Kombinirana parna pečica vam nudi vrhunska kulinarična doživetja v domači kuhinji, primerna za vsako priložnost. Navdušite svoje bližnje in organizirajte rojstni dan, romantični zmenek, večerjo s prijatelji ali kosilo za vaše starše v udobnem zavetju vašega doma. Odkrivate lahko nove odtenke okusov in hkrati pripravite slasten meni z več hodi – postanite pravi kuharski mojstri. Naj bo domišljija vaša edina omejitev.

Doživetje okusov

S kombinirano parno pečico boste v kulinariki osvojili rezultate vrhunskih kuharskih mojstrov, saj je razvita za brezhibne in popolne rezultate. Kombinirana parna pečica združuje klasično in parno pečico v enem. Primerna je za kuhanje v pari, pečenje na žaru, peko in še mnogo več.

S posebno tehnologijo M Chef bo Miele kombinirana parna pečica poskrbela, da bo vaš katerikoli obrok okusno in natančno dodelan. S pomočjo senzorjev je pečica neprestano v dialogu z vašo jedjo, za več kot popolno toplotno obdelavo po celotnem volumnu živil.

Parna tehnologija DualSteam pa omogoča kuhanje Sous-Vide, s pomočjo katerega se živila nežno in enakomerno skuhajo, ne da bi ob tem izgubila hranilne snovi, vitamine in arome.

Paro namreč enakomerno razporedi po celotni pečici, zato so rezultat vselej popolno toplotno obdelana živila.

Če želite postati kuharski mojstri tudi vi, najdete pečico Dialog v Mielejevi ponudbi. Domišljija je vse, kar vas loči do edinstvenih okusnih obrokov.