odprtje d.o.o

Postopek za odprtje d.o.o

Posted on by : gorecwp Tags:

V kolikor imate dobro poslovno idejo ali pa je vaš hobi prerasel domačo delavnico potem je čas, za odprtje d.o.o.-ja ali katere koli druge oblike preko katere lahko uradno nastopate na trgu. Postopek, ki ga zahteva odprtje d.o.o je za vas lahko opravi tudi določena za to posebej usposobljena agencija, ki se ukvarja z ustanavljanjem podjetij. Izredna prednost agencije je, da v kolikor se odločite za njih, podjetje ustanovi na vaše ime, kar pa se stori na način, da se vam na novoustanovljeno podjetje naloži kapital v višini 7.500€, kar pomeni, da ste vi lastnik in direktor popolnoma na novo ustanovljenega podjetja, lahko rečemo tudi direktor lastne družbe.

Prednost, ki ga ponuja odprtje d.o.o v omenjeni agenciji je, da je vaše podjetje sveže in nima nobenega ozadja, kar pomeni tudi 100% varnost pri sami odločitvi za odpiranje podjetja. Agencija vam tako nudi popolno podporo pri začetnem delu poslovanja ter postopku za odprtje d.o.o, prav tako pa poskrbijo za vso dokumentacijo vezano na podjetje, ki jo je potrebno pripraviti za sodišče. Z izbranim načinom so stranke izjemno zadovoljne, kot darilo pa prejmete tudi bon, ki ga lahko izkoristite za izdelavo vaših personaliziranih poslovnih vizitk.

Postopek za odprtje d.o.o je popolnoma varen in teče v skladu z vsemi določili zakona o pravnih družba Republike Slovenije, prav tako je vsaka podpisana pogodba pregledana s strani pravnika, ki zagotovi varen način poslovanja. V kolikor se odločite za odprtje d.o.o lahko rečemo, da je postopek dokaj hiter, saj za samo registracijo potrebujete le vse ustrezne dokumente, podpis pogodbe, ter obisk izbrane banke. Ker je vsa dokumentacija pripravljena s strani agencije, lahko določene postopke urejate tudi na daljavo, kar je danes tudi prednost. Za odločitev oziroma odprtje d.o.o, se lahko odločijo tudi vsi tisti, ki imajo v svoji zgodovini poslovanja tudi kakšno nerešeno zadevo.