kuhinje Nobilia

Ekskluzivne kuhinje Nobilia v Sloveniji

Objavljeno Avtor: gorecwp Oznaka:

V studiu Varia, ki se lahko pohvali z vrhunskimi dizajni kuhinj, lahko izbirate med modernimi slogi, kamor spadajo tudi modeli v Evropi narejene kuhinje nobilia. Nobilia je sinonim za vrhunsko, kuhinjo pa postavi na nek popolnoma nov, višji nivo. Samo kuhanje ni dovolj – kuhati je potrebno s stilom .

Naj se kuhinja prilagaja vam

Kuhinje Nobilia se popolnoma prilagodijo potrebam uporabnika, saj mu ponujajo različne možnosti samega načrtovanja – kupec se lahko odloči za kombinacijo in postavitev različnih kuhinjskih elementov, uporabe različnega materiala in najnovejših tehnologij. Kuhinje Nobilia so narejene iz kvalitetnih materialov, za katere vam jamčijo tudi z garancijo.

V ponudbi so na voljo različni slogi, izbira pa je odvisna od okusa in želje vsakega posameznika.

  • Moderni stil – ponaša se s čistimi, tudi ostrimi linijami kuhinjskih elementov. Zasnova te kuhinje stremi k funkcionalnosti. Značilni elementi, ki jih najdemo v moderni kuhinji so otoki, pohištvo pa je brez ročajev, s tehnološko dovršenim električnim sistemom odpiranja in zapiranja. Priljubljena kombinacija sta eksotičen les in visoki sijaj.
  • Tradicionalna klasika – izbirate lahko med neštetimi možnostmi elementov, barv in materialov, ki jih med seboj kombinirate. Prevladujejo svetli odtenki delovnih površin, v kombinaciji z lesom, mehanizem kuhinjskih elementov pa je visoko dovršen. Gre za nežno eleganten in minimalističen kuhinjski stil, ki pa ga mnogi poskušajo popestriti s kakšnim modernim kosom pohištva
  • Rustikalna eleganca – stilsko nadgrajena podeželjska kuhinja, ki si jo izberejo tisti, katerim kuhinja predstavlja prostor tople domačnosti. Podeželjski stil s pridihom sodobnega videza tako že dolgo najdemo tudi v moderno opremljenih stanovanjih

Kuhinje že dolgo niso več prostor, namenjen le domači gospodinji in kuhanju. Estetska dovršenost in skrbno premišljen dizajn vaše kuhinje veliko pove o vas samih, vašemu življenjskemu slogu in okusu. S pomočjo strokovnjakov studia Varia, v programu Online kreator izrišite 3D načrt svoje sanjske kuhinje in uživajte v vsej njeni popolnosti – ne glede na to, za kaj jo prvenstveno uporabljate.