led tv

Kakšna led TV je za vas primerna?

Objavljeno Avtor: gorecwp Oznaka:

Led tv je sodoben način gledanja televizije, ki je lahko tudi hkrati velik računalniški zaslon, je varčen in neškodljiv za oči. Če želite ohraniti lastno zdravje brez velikega sevanja, imeti hkrati lepe barve, odziven zaslon, ki je zelo tanek in priročen, saj ga lahko daste kamorkoli, pa bo lepo izgledal Ne zavzame dosti prostora. Izbira LED TVja je kar težka, saj je led televizij veliko vrst in se morate odločiti, katera vam bo najbolj ustrezala. Glede na vaše dosedanje izkušnje boste vedeli, ali potrebujete zelo veliko televizijo, ker vas gleda več z večje oddaljenosti ali pa imate slabši vid.

led tv

Led tv je lahko tudi majhne dimenzije, ta je namenjen za majhna stanovanja, sobe, otroške ali študentske sobe ali za to, da jo lahko kam premikate, tudi odnesete po potrebi. Te so 35 inčne kar je 80 cm. Največje pa so kar 85 inčne, to je kar 215 cm. Izbirate pa lahko med številnimi drugimi dimenzijami vmes. Najprej zmerite prostor, kamor jo boste dali in potem boste vedeli, kako veliko televizijo lahko imate v določenem prostoru.

Vsaka led tv je zrelo varčna z elektriko, saj je zgrajena iz led lučk, ki ne porabijo veliko električne nergaje, zato boste s tako led tv veliko prihranili. Poleg tega se ne greje in ne pregreva, kar je velika prednost pred LCD televizijami.

Danes so internetni in Tv operaterji tako konkurenčni, da skoraj vsi ponujajo več priklopov led tv v vsako sobo, da lahko vsak od vas gleda svoje programe, ki mu ustrezajo. V teh primerih pametne televizije pridejo prav namesto boksov, ki jih operaterji zaračunavajo. Ko boste menjali novo TV, vzemita 4K, ker ima tako visoko resolucijo na zaslonu, da boste osupnili nad njeno kristalno čisto sliko.

Tako boste lahko gledali vaše lastne fotografije s telefona kot filme ali igrali igrice in vse vam bo delalo brezhibno ter hitro.