plinski žari

Plinski žari Furlan

Objavljeno Avtor: gorecwp Oznaka:

Ko dnevi postanejo topli, se naše življenje tudi malo spremeni. Nismo več toliko v stanovanju, vedno več smo zunaj in počnemo različne stvari. Prav tako si pripravljamo razne piknike in jedi zunaj na prostem. Ampak, če hočemo jedi pripravljat nekje v nravi ali zunaj pred hišo rabimo kakšno letno kuhinjo, kar pa je še boljše kakšen žar. Najbolj so danes priporočljivi plinski žari, ki so enostavni in hitri za pripravo. Nekaj o samih žarih najdete tudi na tej strani https://furlan.si/prodajni_program/plinski-zari/, kjer si tudi lahko kvaliteten žar naročite.

Žare imamo že od nekdaj. Ampak takrat smo uporabljali bolj žare na oglje in seveda še prej smo rabili drva. Preden se je sam žar segrel in bil pripravljen za peko smo rabili kar lep čas. Če pogledamo plinski žar je vso delo hitrejše. Plinski žari so danes hitri in prav tako so jedi enako dobre, mogoče še boljše, kot od drugega žara. Rabimo samo jeklenko plina in seveda nekaj kar bomo dali pečti na sam žar. Naložimo ga lahko v avto in se odpeljemo kamor hočemo, nekam v naravo in si pripravimo kakšen lep prijeten piknik. Samo čiščenje je zelo enostavno in prav tako hitro.

plinski žari

Lahko izbiramo med različnimi žari na plin. Plinski žari za na mizo ali malo večji z nogicami so ti žari, ki vam jih ponujajo. Pospravite ga lahko kasneje povsod, kjer imate vsaj malo prostora. Kot sem omenila čiščenje je hitro, samo ploščo pobrišete in žar je pripravljen za naslednjo peko. Na spletni strani, ki jo najdete zgoraj imate veliko ponudbo. Cene so malo višje, kot za tiste navadne žare. Imajo seveda več prednosti in so hitrejši. Plošča se segreje samo v nekaj minutah in nato jo lahko tudi z gumbom nastavite. Meso se vam ne bo zapeklo, saj boste lahko naredili na manjšo temperaturo.