Streč folija za različne namene

Objavljeno Avtor: gorecwp Oznaka:

Več krat ste sigurno že dobili kakšen paket ali kaj podobnega, ki je zamotan v posebni foliji. Tudi v kakšnih industrijskih objektih ali kje na kakšnih prevozih vidimo, da je nekaj zamotano v foliji. Ja, ta folija ščiti izdelke pred razsutjem, da se ne razsipa vse med samim prevozim. To se gre za streč folijo, ki je raztegljiva ampak ne ščiti izdelke pred padci oziroma zlomi. To ni folija z mehurčki je to je navadna folija, ki je navadno v večjih kolutih. Folija – Kammtrade.si ima to folijo, ki jo lahko nabavite za doma ali kakšne druge namene. Zakaj pa je vse uporabna pa bomo povedali v nadaljevanju.

Steč folija ima še veliko drugih imen, mogoče jo poznate z drugačnim imenom. Ampak vsi nekako vemo kakšna folija je to in za kakšne namene. Jo uporabljajo že doma ljudje za zaščito določenih izdelkov. Lahko zaščitimo kakšna igrala ali klopi pred zunanjimi vplivi. To pomeni, da izdelke oziroma stvari pred samo zimo omotamo s streč folijo. Streč folija se dobi namotana na kartonastem tulcu in v različnih debelinah ter dolžini. Večinoma je to kar velik kolut folije. V industrijskih objektih jo uporabljajo da omotajo izdelke na paletah, da se ne razsipa ali da zaščiti padec.

streč folija

Prav tako so zelo primerne, da ščitijo med samim prevozom. Tudi pohištvo dobimo več krat omotano v streč foliji. Če jo kupujete za domačo rabo je odvisno tudi za kaj jo boste potrebovali. Zato vzemite raje širšo, kot da vam bo premalo široka. Uporabite jo lahko povsod, zato ni nič narobe, da jo imamo vedno doma, saj nam lahko pomaga. V drugih dejavnostih pa jo imajo vedno na voljo, saj je na tržišču že dolga leta in zelo uporabna. Na spletni strani, ki jo najdete zgoraj lahko še najdete ogromno koristnih informacij, zato kar stisnite na povezavo.