vrtno orodje

Vrtni stroji so vam v pomoč za hitro in profesionalno delo

Posted on by : gorecwp Tags:

Vrtni stroji so namenjeni delu na vrtu in večjih površinah in jih dobite tukaj https://www.vrtni-stroji.si/. Preko leta se uporabijo stroji za košnjo, za obdelavo zemlje, odstranjevanje listja in pozimi za odstranjevanje snega. Med njimi najdete freze, kosilnice, kopače, baterijsko orodje in bencinsko orodje. Baterijska orodja, kot so razne škarje ter odpihovalniki listja in kosilnice so namenjeni lažji uporabi orodja za, manjše površine. Večkrat ga je treba polniti, vendar je to orodje tiho in za okolje bolj sprejemljivo, ker uporablja čisto energijo. Orodje na bencin pa lahko onesnaži okolje za dlje časa in zna biti kar hrupno, vendar je njegova večja prednost sama moč.

vrtno orodje

Da bi bilo vaše delo na vrtu bistveno bolj učinkovito in imate elektriko pri roki, pa lahko uporabite tudi različne agregate. Za vsa orodja pa boste dobili tudi garancijo in zanesljiv servis, ki ima rezervne dele takoj na razpolago. Vendar gre za vrhunsko znamko orodja honda, ki je znana po tem, da je izjemno zanesljiva in kakovostna.

Med vrtna orodja spadajo na primer tudi motorne žage, ki so lahko tudi baterijske in so narejene tako, da je napenjanje verige samodejno kot tudi mazanje. Taka žaga je zelo preprosta za uporabo in zanesljiva. Motor je brezkrtačni in se ne kvari.

Za ta čas bo za vas zanimiva baterijska snežna freza, ki lahko odpihne velike količine snega s ceste ali dvorišča brez ba bi se preveč namučili. Samo peljete jo po površini in freza za sneg odmetava sneg stran ter tako očisti površino skoraj do suhega. To pride prav zjutraj, ko morate v službo in je treba na hitro odkidati sneg, ki ga je zadnja leta vse več. Tako bo kidanje snega za vas preprosto in hitro dejanje, lahka rekreacija pred službo brez prevelikega napora.

Vsi stroji so uporabni, tihi in močni ter niso veliki tako, da jih lahko spravite kjer koli imate prostor.