ženski parfumi

Ženski parfumi kot moden dodatek

Posted on by : gorecwp Tags:

Ženski parfumi so kot modni dodatek, ki dajo vsaki možnost tega, da izrazijo svoja čustva in osebnost le z vonjem. Na primer močni ženski parfumi bodo o osebi povedale to, da je močna, samostojna in se zna postaviti sama zase, mehke cvetlične vonjave pa predstavljajo bolj zadržanost, prijaznost in dobrodušnost. Seveda pa pazite, da ne boste izbrali preveč močnih vonjav ali pa, da bi pretiravali, saj potem vonj ni več prijeten in odbija ljudi stran. Odišavite se za posebne priložnosti tako kot paše vam, le pazite, da boste izbrale pravi parfum, ki bo oddajal lep vonj in bo ostal na vas še cel dan.

ženski parfumi stekleničke

 

Svoj ženski parfum nanesemo po zapestju in vratu, ter pustimo, da se sam vpije v kožo in posuši, saj naj bi ob drgnjenju kože spustili naravne encime in toploto, katera dva spremenita vonj vašega parfuma. Zato včasih opazimo, da ima parfum po nanosu popolnoma drugačen vonj. Kakšen cvetlični ženski parfum je lahko tudi zelo občutljiv na vročino, in lahko sproži kemične reakcije, kar privede do hitre izgube vonja, zato je v takih časih tak parfum popolnoma neuporaben. Prav tako, lahko na parfum vpliva vlaga, katera vpliva na svežino in zabriše prehode med toni. Najbolje je, da svoj parfum shranjujete v originalnih embalažah in sobnih temperaturah, da bo ostal uporaben in ne bo izgubil tistega svojega čara zardi katerega smo se odločili, da ga bomo kupili.

Torej ženski parfumi imajo kar nekaj posebnosti. Prav tako, pa se lahko ženski parfumi nahajajo v velikih steklenicah katerih se izogibajte nakupa, pa če vam je vonj še tako všeč  na začetku. Velika verjetnost je, da se ga boste hitro naveličali, in ga ne boste mogli kmalu porabiti. Manjše stekleničke so veliko bolj uporabni, pa še svoj vonj lahko spreminjate glede na določen dan in počutje. Prav tako imajo ženski parfumi tako pestro izbiro, da se bo našel za vsako en.