brizganje plastike

Kakovostno brizganje plastike podjetja Plasticom

Objavljeno Avtor: gorecwp Oznaka:

Brizganje plastike je vse bolj zaželeno, saj se vse več delov za stroje in izdelkov izdeluje iz brizgane plastike, ki tako hitro in precej trajno nadomesti, dele, ki se obrabijo na cenovno ugoden način. Plasticom podjetje izdeluje izdelke iz brizgane termo plastike za različne tehnične izdelke, tudi za merilno tehniko in elektroindustrijo, med njimi je tudi avtomobilska industrija, ki ima  vse več plastičnih delov pa tudi avtomobile ki so skoraj v celoti narejeni iz plastike. Brizganje plastike je učinkovito tudi za belo tehniko ter seveda medicino.

brizganje plastike

Podjetje Plastricom ima široke izkušnje s področja brizganja vseh materialov iz plastike, ki ni samo eden ampak jih jer kar nekaj. Izdelajo kakovostne izdelke, ki zdržijo precejšnje obremenitve in so konkurenčni drugim materialom. Odlikuje jih to, da imajo naj bolj napredno in moderno tehnologijo, ki jo je mogoče dobiti na trgu, njihovi zaposleni so motivirani in dobavni roki so zanesljivi ter zelo hitri. Na njih se lahko zagotovo zanesete.

Brizganje plastike ni tako enostavno, zato naj izpostavimo prednosti podjetja Plasticom, te pa so v prvo vrsti, da imajo kar 5 Strojev za brizganje plastike, kateri lahko izdelke brizgajo do 300g PS in imajo zapiralne sile od 20 do 130 ton, kar je res lep uspeh.

Brizganje plastike pri njih poteka tako, da jo izvajajo na novih strojih, ki so računalniško vodeni in zato zelo natančni ter zanesljivi. Končni izdelek naredijo tako, da s pomočjo tehnike injekcijskega brizganja plastike, katera je iz termoplastov vseh vrst ter lastnosti. Končni izdelek na povsem prilagojen specifičnim potrebam posameznih naročnikov, saj je narava takih izdelkov ravno v tem, da se jih da v skladu z načrti povsem prilagoditi temu, kar stranka potrebuje za svoje delo ali stroj. Izdelujejo polizdelke in izdelke tako, da naročnik pove, kaj točno potrebuje, inženir naredi načrt in nato prototip, ki ga stranka potrdi lai korigira, nato pa se začne proizvodnja.