Pravo kopalniško pohištvo za vašo kopalnico

Objavljeno Avtor: gorecwp Oznaka:

Če ste trenutno v procesu kupovanja novega kopalniškega pohištva, zaradi prenovitve doma ali pa grajenja nove hiše, potrem se pomembno da veste, da se prenova kopalnice prične s keramiko. Ponavadi se tako kot pri drugih prostorih tudi za kopalnico odločimo, kakšne barve si jo dejansko želimo imeti, to pa vpliva na novo kupljeno kopalniško pohištvo in pa keramiko. Izbira keramike je danes na trgu zares ogromna, lahko je kakršne koli barve ali pa vzorci, lahko je z geometrijskimi ali pa cvetličnimi vzorci, skratka ta odločitev je popolnoma vaša. Svetujemo vam le da o tem le dobro premislite, saj zamenjava keramike ni tako zelo preprosta.

kopalniško pohištvo

Po odločitvi glede ploščic nato sledi senitarna keramika, torej ali si želimo imeti bide ali ne, tuš kabino ali kad. Odločiti se pa morate tudi za stil vaše senitatne keramike, namreč imate na voljo klasiko in pa tudi moderno. Po sanitarni keramiki pa nam sledi odločitev za kopalniško pohištvo, tu moramo poleg same estetskosti gledati tudi na praktičnost, namreč bomo to pohištvo uporabljali vsak dan, zato mora biti enostavno za uporabo in pa iz materialov, ki se hitro ne uničijo in umažejo.

Kopalniško pohištvo je namenjeno za vse kopalnice, ne glede ali je vaša kopalnica zelo majhna ali pa če je ogromna. Ideja kopalniškega pohištva, je ta da pridobimo več prostora, za shranjevanje naših stvari. Torej kopalniško pohištvo nam omogoča ogromno prostora za shranjevanje naših brisač, kozmetike itd. Torej z njihovo pomočjo boste imeli še več prostora za šampone, mila, kreme, balzame, parfume, ličila itd. To pa pomeni da si lahko tega posledično tudi malo več privoščite, saj boste imeli več kot dovolj prostora. Vsekakor je kopalniško pohištvo danes zasnovano tako, da izkoristi čisto vse majhne ali pa velike kotičke kopalni, ne glede na obliko ali pa pozicijo. Najbolj pogosti pa so predalniki pod umivalnikom in pa omarice za ogledalom.