Vrhunska otroška kolesa

Objavljeno Avtor: gorecwp Oznaka:

Se sprašujete kje kupiti novo ali prvo kolo za vaše najmlajše člane družine. Zima se namreč poslavlja in pred nami so topli, sončni dnevi,  primerni za družinska potepanja s kolesi. V spletni trgovini Enduro boste našli številna otroška kolesa, različnih modelov in barv, primerna tako za najmlajše, kot za večje otroke in najstnike.

Pri nakupu otroškega kolesa pa bodite pozorni na to, kakšno kolo izberete, saj se mora prilagajati otrokovi višini, teži in terenu po katerem se bo vaš otrok vozil. Saj zagotovo želite, da ima vaš otrok le najboljšo prvo izkušnjo z vožnjo na kolesu, kajne. Otroška kolesa se razlikujejo na podlagi velikosti okvirja. Najmanjša kolesa se ponavadi začnejo pri velikosti 12” in so primerna za otroke med drugim in tretjim letom starosti oziroma s telesno višino med 90 in 100cm. Le-ta so ponavadi tudi že opremljena s pomožnimi kolesci. Slednja otroška kolesa so namreč predvidna za naše začetnike, ki se prvič usedejo za balanco. Nadalje se okvir otroških koles povečuje sledeče, 14” – primerna za telesno višino nekje med 100 in 110cm, 16” – primerna za telesno višino nekje med 110 in 120cm, 20” – primerna za telesno višino nekje med 120 in 135cm in zadnja so otroška kolesa z velikostjo okvirja  24” – primerna za telesno višino nekje med 135 in 145cm. Za večja kolesa pa je že potrebno pogledati med odraslimi kolesi. Izbira pravilne velikosti okvirja kolesa je ključna. Nadalje pa sledi izbira pravilnega modela, ki bo ustrezal terenu po katerem se bo vaš otrok po večini peljal. Ko imate vse to določeno ste skoraj že na koncu z nakupom.

V spletni trgovini Enduro lahko enostavno iščete otroška kolesa s pomočjo danih filtrov, s katerimi lahko določite velikost, proizvajalca in ceno iskanega otroškega kolesa. Pri nakupu pa se morate zavedati tudi, da kolesa ne kupujete zase pač pa za svojega otroka. Zato je ključnega pomena, da je v prvi vrsti všeč njemu. Uspešnost nakupa bo predvsem odvisna od tega ali je otroško kolo všeč vašemu otroku, saj samo tako se bo z veseljem vozil z njim. Ob tem pa ne pozabite na dodatno opremo kolesa, saj samo tako optimalno poskrbite za varnost vašega otroka. Pod dodatno opremo imamo v mislih predvsem čelado, lučke, zvonec, itd. Trenutno imate v spletni trgovini Enduro tudi možnost brezplačne poštnine, zato je zdaj pravi trenutek za nakup otroškega kolesa.