lasni podaljški čop

Lasni podaljški – čop, s katerim boste zablestele

Poletje je tik pred vrati, s tem pa tudi bolj sproščen in udoben stil. Spuščeni lasje se bodo, vsaj čez dan poslovili, nadomestile pa jih bodo spete frizure. Če želite svoj poletni videz dodatno popestriti, potem so prava izbira lasni podaljški za čop – ugodno in kvalitetno ponudbo boste našle tudi na spletni strani Vip bejba. Na voljo so vam lasni podaljški – čop različnih dolžin, barv in stilov. Tako boste zagotovo našle točno tistega, ki se vam bo v popolnosti prilegal in tako poskrbel, da nikjer ne boste ostale neopažene.

lasje čop

Lasni podaljški – čop po vaši meri

Lasni podaljški čop so odlična izbira za vse tiste predstavnice nežnejšega spola, ki si želijo svojim lasem dodati nekaj dolžine in volumna. So odličen način, da popolnoma navadno pričesko v zgolj nekaj minutah spremenite v glamurozno frizuro, ki je primerna tudi za najbolj elegantne dogodke. Z nekaj domišljije in vaje boste lahko kar doma ustavarile vse od preprostih poletnih pričesk pa vse do drznih frizerskih mojstrovin. Glavna prednost lasnih podaljškov za oblikovanje čopa je njihova izjemno preprosta uporabo, saj jih enostavno pripnete na predhodno narejen čop iz vaših las.

Ker se pri Vip bejba zelo dobro zavedajo, kako različni so okusi in stilske želje žensk, so za vas pripravili zares pestro ponudbo tega odličnega pripomočka za izdelovanje pričesk. Lasni podaljški čop so vam zato na voljo v številnih dolžinah, barvah in stilih. Izbirate lahko med ravnimi, skodranimi ali izredno skodranimi čopi. Ravni podaljški za čop so dolgi 65 cm, skodrani merijo 50 cm, izredno skodrani pa 55 cm. Poleg tega pa vam je na voljo tudi bogata ponudba različnih barvnih odtenkov. Tako boste zagotovo našle tisti model, ki bo kot nalašč za vas.

Prednosti Vip bejba podaljškov za čop

Lasni podaljški so dolgoletna strast ekipe Vip bejba, zato svojo ponudbo ves čas dopolnjujejo in izpopolnjujejo. Njihovo delo temelji predvsem na iskanju najboljših rešitev za ženske, ki si zase in svoje lase želijo le najboljše. Vsi njihovi lasni podaljški (čop, klasični modeli, kitke in drugi) so zato narejeni iz najbolj kvalitetnih naravnih ali sintetičnih materialov, ki skoraj v ničemer ne odstopajo od vašega naravnega lasu. Z njihovimi podaljški za lase preprosto zablestite, zato se jim nikoli ne boste želele odpovedati.

Katere so torej tiste lastnosti, zaradi katerih bodo Vip bejba lasni podaljški čop postali obvezna oprema pri izdelavi vaševsakodnevne ali elegantne frizure?

  • Glavna prednost Vip bejba podaljškov za lase je njihova kakovost. Lasni podaljški za izdelavo čopa so narejeni iz 100% kakovostne sintetike, ki se v vseh pogledih brez težav približa naravnemu lasu. Pomembno je le, da izberete tiste podaljške, ki so narejeni s pomočjo sodobnih tehnoloških postopkov. Slednje pa pri Vip bejba ni nobena težava, saj so čisto vsi izdelki iz njihove ponudbe zares vrhunske kakovosti.
  • Lasni podaljški čop so prva izbira vseh tistih dam, ki si želijo dolgih las in več volumna, pri tem pa ne želijo bistveno posegati ali poškodovati svojih naravnih las. Za namestitev namreč ni potreben obisk frizerja in kakršnakoli toplotna obdelava vaših naravnih las. Čop enostavno namestite na vašega s pripenjanjem.
  • Čop Vipbejba je najnovejši lasni podaljšek v njihovi ponudbi. Odlikujejo ga naravni videz, zahvaljujoč svoji polnosti in večji gostoti, pa je veliko boljši od številnih drugih lasnih podaljškov na trgu. Njegova gostota predstavlja veliko prednost tudi za vse tiste ženske, ki imajo gostejše lase, saj pri namestitvi brez težav poponoma prekrije vaš naravni čop.

Popolno barvno ujemanje

Še ena prednost Vip bejba podaljškov pa je njihovo kar 99% barvno ujemanje z vašimi naravnimi lasmi. Če niste povsem prepričane, katero barvo čopa bi izbrale, potem vam lahko pri tem pomaga njihova svetovalna ekipa. Vaša naloga je, da svoje lase spnete v čop, naredite dve sliki in jim ju pošljete:

  • slikajte predel, kjer so lasje speti v čop in
  • slikajte celoten čop.

Izkušen svetovalec bo preučil barvo v predelu spetih las in vam pomagal izbrati popoln čop.

barve las

Pomembno je, da se slikajte zunaj na naravni svetlobi in pazite, da sonce ne sije direktno na vas. Ko naredite sliko, še preverite, če je barva las na sliki ista kot v resnici. Ne uporabljajte filtrov, ne slikajte se pod lučjo oz. umetno osvetlitvijo, saj v tem primeru določitev barvnega odtenka ne bo pravilna.

Pomembno: pravilna nega lasnih podaljškov

Sedaj ko so vaši izbrani lasni podaljški čop pri vas, jih lahko končno začnete ponosno nositi. Zavedati pa se je potrebno, da bodo svoj prvotni izgled obdržali le od ustrezni negi. Povprečna življenjska doba sintetičnih podaljškov je nekje od 3 do 6 mesecev. Če pa boste z njimi ravnale kar se da nežno, bo njihova življenjska doba še veliko daljša.

Lasnih podaljškov za izdelovanje čopa ni mogoče barvati, saj so narejeni iz sintetičnih vlaken. Ker pa je v ponudbi Vip bejba zares veliko različnih odtenkov, lahko brez težav zase izberete podaljške v različnih barvah. Prav tako se odsvetuje toplotna obdelava pri visokih temperaturah, kot je kodranje. Ta postopek jih zelo hitro poškoduje, sama obstojnost koddrov pa je kratka. A nič zato, saj lahko kupite že skodran čop.

Lasni podaljški ne potrebujejo veliko – umivanje z blagim šamponom in mlačno vodo, sušenje na zraku in nežno česanje. Ob pravilni negi vam bodo služili zares dolgo časa, ve pa boste z njihovo pomočjo povsod urejene in glamurozne.