Najboljši električni skiro za hitro in udobno vožnjo

Najboljši električni skiro je Unagi Model One, ki je električni skuter in je težak samo malo več kot 26 kg. Deluje na elektriko. poganja ga 250 vatni motor in se lahko po ulicah peljete z njim kar 15 km/h. električni skiroji so super lepo oblikovani pa tudi zmogljivi so, samo pravega morate izbrati. To je namreč zelo praktično prevozno sredstvo za mesto. Uprolabjjao pa ga veliko podjetniki, k i bis se radi hitro premikali iz enega kraja v drug pa tudi mladi, ki še ne morejo do izpitov za motorna kolesa in avto. Da bi res izbrali najboljši električni skiro, se morate dobro pozanimati in njegovih konfiguracijah in lastnostih, niso namreč vsi enaki.

najboljši električni skiro

Najboljši električni skiro je malo dražji od drugih, najdražji so tudi tisočaka in pol, vendar dosežejo hitrost tudi go 40 km/h in se z njimi lahko vozite tudi po cesti. Za otroke so skiroji, ki so manj zmogljivi in pa tudi stanejo bistveno manj, recimo v povprečju 200 evrov.

Segway Ninebot Kickscooter Max  najboljši električni skiro, ki je namenjen temu, da se peljete na dolge razdalje. Doseže hitrost do 18 km na uro z motorjem, ki ima 350 W. Za polnitev baterije boste potrebovali 6 ur. Je pa zelo enostaven za uporabo. Ima pa tudi napihljive gume, kar mu omogoča, da se peljete po klancih.

Glion Dolly je najboljši električni skiro za tiste, ki radi potujejo. Tehta malo manj kot 30 kg in doseže hitrost do 15 km/h. Možno pa ga je enostavno zložiti in ga odnesti na javni prevoz ter nadaljevati pot naprej z vlakom lai avtobusom. Ima tudi svetilko ter odsevnik kot kolo, kar vam omogoča vožnjo tudi ponoči. malo manj pa je uporaben zaradi trdih gum in pa nima dobrega vzmetenja zato je vožnja malo bolj trda.

Apollo Explore pa je skiro, ki je zelo hiter in doseže tudi preko 30 km/h. Je malo težji in ga ne boste zlahka prenašali naokoli je pa tudi primeren za vožnjo navkreber.