terme Topolšica

Terme Topolšica – oddih za celo družino

Posted on by : gorecwp Tags:

Čez celo leto, še posebej pa poleti, je obisk bazenov izjemno popularen. Različne terme ponujajo vrsto bazenov, savn in ostalih vodnih doživetij. Termalni oddih v Topolšici si lahko privoščite s celo družino in prav vsak, ne glede na starost, bo našel nekaj zase. Dnevi v termah Topolšica ponujajo veliko možnosti za različne vrste razgibavanja in uživanja. Prav tako pa s termalno vodo pridobite številne koristne minerale, ki imajo pozitivne učinke na telo. Če torej iščete terme, ki ponujajo doživetje za celo družino, so terme Topolšica prava izbira.

Terme Topolšica imajo notranje in zunanje bazene

V termah Topolšica se lahko razvajate vse dni v letu. Z razliko od nekaterih term, boste tu našli tako notranje, kot tudi zunanje bazene. Slabo vreme vam tako ne bo moglo vzeti užitka namakanja v bazenih. Tako zunaj, kot notri, lahko najdete bazene za plavanje in rekreacijo. Sprostite se lahko ob masažnih vodnih curkih ali pa v jacuzzijih, ki ugodno vplivajo na telo.

Poleg bazenov, boste v termah našli tudi kompleks savn. Savne, tako kot termalna voda, ponujajo mnogo pozitivnih učinkov na vaše telo in zdravje. Terme Topolšica so zato tudi priljubljena destinacija za osebe po operacijah, ki iščejo terme za rehabilitacijo.

Večdnevno razvajanje v termah Topolšica

Ne glede na to, ali je vaš obisk v termah Topolšica zaradi zdravstvenih razlogov, ali pa z namenom uživanja, boste polno izkoristili vso ponudbo le, če se odločite za večdnevni obisk. Izbirate lahko med različnimi hoteli ali pa apartmaji, ki se nahajajo v bližini. Tako boste čas lahko namenili sproščanju v bazenih in savnah, nekaj prostega časa pa lahko preživite tudi v naravi.

Terme Topolšica se nahajajo ob vznožju Uršlje gore in v središču Zgornje Savinjske doline. Čudovita narava, ki objema terme vas vabi na pohode, kolesarjenje in ostale aktivnosti. Obiščete lahko tudi bližnje Velenjsko jezero in se v res vročih dnevih ohladite tudi tam.