video domofon

Video domofon: sprejmite obiskovalce iz udobja vašega kavča

Posted on by : gorecwp Tags:

Video domofon je nepogrešljiva oprema vsakega modernega doma. Z njegovo pomočjo enostavno in učinkovito nadzirate dostop do svojega doma, poleg tega pa povečate varnost svoje družine. Pomembno je, da razmislimo o izbiri pravega domofona glede na naše potrebe, zato bomo v nadaljevanju članka ugotovili na kaj moramo biti pozorni pri nakupu. Se ti mudi in nimaš časa za branje? Takoj si zagotovi svoj video domofon – naroči zdaj in uživaj v njegovih funkcijah!

Varnost s pomočjo sodobnega domofona

Danes na tržišču najdemo vrhunske domofone, ki temeljijo na tehnologiji dvožilnega sistema. S svojimi funkcijami nam ponujajo najvišjo stopnjo varnosti, ki si jo želimo v lastnem domu. Opremite svoj dom s kvalitetnim sistemom, ki povezuje zunanje domofonske enote in eno ali več notranjih enot. Sodobni video domofon vam omogoča, da obiskovalce sprejmete kar iz udobja domačega kavča ali pa iz katerega koli prostora v hiši. Takoj boste videli kdo je pred vrati, prav tako pa lahko zaradi funkcije medsebojne komunikacije med izbranimi notranjimi enotami nadzorujete tudi druga področja vašega doma. Spremljali boste lahko dogajanje na vaši dovozni poti, zadnjem vhodu doma ali pa opazovali otroke, ki se igrajo ob bazenu.

Kamera

Najpomembnejši faktor pri izbiri domofona je zagotovo kamera. Zagotoviti si moramo visoko kakovostno sliko in dobro osvetlitev, da bomo lahko jasno videli, kaj se dogaja okoli našega doma. Pri izbiri se osredotočite na resolucijo in možnost upravljanja osvetlitve, poleg tega pa naj bo kamera taka, da bomo z njeno pomočjo videli čim večje območje.

Zvok

Pri sprejemanju naših obiskovalcev preko domofona je pomemben tudi zvok, ki ga bomo slišali. Kdo je oseba, ki je pred vrati? Kaj želi od nas? Prodaja knjige ali je prišla zaradi kakšnega drugega razloga? Komunikacija med nami in obiskovalcem mora biti jasna, zato moramo izbrati video domofon, ki bo to omogočal. Ta točka je pomembna predvsem za tiste, ki živite v zelo hrupnem okolju.

Številne funkcije

Domofoni, ki jih danes najdemo na tržišču imajo številne funkcije, zato so možnosti uporabe izjemno velike. Verjetno si niste mislili, da z njihovo pomočjo lahko aktiviramo ključavnice ali releje za razsvetljavo, prav tako lahko pregledamo kamere, kličemo zunanje enote ali domofonsko tajnico. Klic iz domofona lahko preusmerimo na naš pametni telefon in obiskovalce obvestimo, da trenutno ne sprejemamo obiskov, ker ležimo pod palmami in srkamo koktejle. Video domofon lahko povežemo tudi s slušnim aparatom ali pa za vstop v hišo uporabimo naše prstne odtise. Funkcij, ki jih nudijo sodobni domofoni je res veliko, zato boste zagotovo tudi zase našli ustreznega. Pri nakupu bodite pozorni le, da bo kompatibilen z vašimi pametnimi napravami.

Video domofon vas bo navdušil s številnimi uporabnimi funkcijami.

Cena

Obstajajo različni cenovni razredi, ki zagotavljajo različno število funkcij. Vašega boste lahko izbrali glede na finančne zmožnosti in potrebe. Za nakup se bomo najlažje odločili, če izvemo kakšne so funkcije domofona v razmerju s ceno. Seveda ni potrebno izbrati tistega z največ funkcijami, če jih potem ne boste nikoli potrebovali.

Namestitev

Da bo video domofon deloval ustrezno in brezhibno ga je potrebno pravilno namestiti. Če se spoznate na nameščanje tovrstnih naprav, potem ne bo težav, v nasprotnem primeru pa je priporočljivo, da to nalogo namesto vas opravi strokovnjak. V podjetju Comfort-el vam nudijo profesionalno vgradnjo, da bo vaš domofonstrokovno nameščen in brezhibno delujoč. Za seboj bodo pospravili tudi nered, zato ne boste imeli nobenega dela.

Garancija

Kot pri vsakem izdelku je dobro preveriti ali proizvajalec ponuja garancijo na video domofon, ki ga želite kupiti. Garancija naj bo čim daljša, da boste imeli podporo in servis, če se pojavi kakšna težava.

Videz

Naš video domofon bo opazil vsak obiskovalec in morda tudi kakšen mimoidoči, zato moramo izbrati takega, ki se bo lepo ujemal z arhitekturo našega bivališča. Ob pestri izbiri na tržišču boste zagotovo našli barvo in obliko domofona, ki se bo ujemal z okolico vašega doma.

Video domofon po vaši meri

Izbira domofona ni najlažja naloga, zato se lahko obrnete na pomoč pravih strokovnjakov na tem področju. V podjetju Comfort-el so vam pripravili ponudbo, ki jo ne boste mogli zavrniti. Nudijo vam številne izdelke z odličnimi funkcijami. Pomagali vam bodo pri izbiri popolnega izdelka po vaši meri. Vsi domofoni so vrhunske kvalitete in imajo dolgo življenjsko dobo. Navdušeni boste nad njihovo odpornostjo in vzdržljivostjo, saj so izdelani po najvišjih standardih varnosti in kakovosti. Na voljo so vam video domofoni z barvnimi kamerami in več notranjimi enotami. Napravico si boste lahko prilagodili na preprost način, popolnoma po vaših željah.

Za pomoč pri izbiri vašega novega video domofona so vam strokovnjaki iz podjetja Comfort-el z veseljem na voljo. Dosegljivi so na telefonski številki 031/ 615/ 920, veseli pa bodo tudi vašega sporočila na elektronski naslov info@comfort-el.com. Brez težav jim lahko zaupate svoje dvome, saj so na svojem področju strokovni, profesionalni in izkušeni. Nenehno se izobražujejo, saj se področje tovrstne tehnologije vedno spreminja in raste.